UDGIVELSE: september 2022

Erhvervskandidat ansættelseskontrakt

21.09.20

Opdateret med særlige ændringer

Vi har opdateret Erhvervskandidat - ansættelseskontrakt med et nyt ”kønsneutralt” orlovsafsnit, hvor vi ikke længere spørger til medarbejderens køn, men hvor alle kontrakter, som skal have ordlyd om orlov, får afsnit om både ”mor” og ”far/medmor”.

Beskrivelse

Med DI’s skabelon kan du skræddersy en ansættelseskontrakt til erhvervskandidater, som du påtænker at ansætte i en tidsbegrænset stilling på fire år.

Ansættelseskontrakten sikrer, at du lever op til virksomhedens oplysningsforpligtelser efter lovgivningen og guider dig igennem forskellige vilkår, som du kan til- eller fravælge i ansættelsesforholdet.

Du har bl.a. mulighed for at tilpasse ansættelseskontrakten til individuelle aftalevilkår og virksomhedens personalepolitik.

Formularen giver mulighed for at udarbejde en stillingsbeskrivelse, der redegør nærmere for stillingens sammenhæng til den erhvervskandidatuddannelse, som den studerende er optaget på.

Skabelonen kan tjene som grundlag for den dokumentation, som uddannelsesstedet kræver i forbindelse med godkendelse af erhvervskandidatforløbet.

For medlemmer

Log ind for at få adgang

Du skal være medlem af DI og være logget ind for at få adgang til siden.

Log ind Opret bruger
Brug for rådgivning?

Skriv til vores eksperter