UDGIVELSE: maj 2023

Erhvervskandidat ansættelseskontrakt

Beskrivelse

Med DI’s skabelon kan du skræddersy en ansættelseskontrakt til erhvervskandidater, som du påtænker at ansætte i en tidsbegrænset stilling på fire år.

Ansættelseskontrakten sikrer, at du lever op til virksomhedens oplysningsforpligtelser efter lovgivningen og guider dig igennem forskellige vilkår, som du kan til- eller fravælge i ansættelsesforholdet.

Du har bl.a. mulighed for at tilpasse ansættelseskontrakten til individuelle aftalevilkår og virksomhedens personalepolitik.

Formularen giver mulighed for at udarbejde en stillingsbeskrivelse, der redegør nærmere for stillingens sammenhæng til den erhvervskandidatuddannelse, som den studerende er optaget på.

Skabelonen kan tjene som grundlag for den dokumentation, som uddannelsesstedet kræver i forbindelse med godkendelse af erhvervskandidatforløbet.

For medlemmer

Log ind for at få adgang

Du skal være medlem af DI og være logget ind for at få adgang til siden.

Log ind Opret bruger
Fandt du ikke svar?
Få hjælp
Skriv til vores eksperter

Her kan du stille dine personalejuridiske spørgsmål. Når du har udfyldt og sendt formularen, bliver din sag oprettet hos den rette ekspert, som kontakter dig telefonisk eller på e-mail hurtigst muligt.