eCom Talent Award

e-commerce er et vækstspor for danske virksomheder, uanset om de sælger business-to-business, business-to-consumer eller direct-to-consumer. Det skaber nye muligheder, men rummer også udfordringer - og for mange virksomheder er det et paradigmeskifte og en transformation af forretningen.

eCom Talent Award 2023

En ny pris bliver i 2023 lanceret for at hylde e-commerce talent, der skaber vækst, effektivitet og udvikling i en af de 20.000 danske virksomheder, der er medlem af Dansk Industri.

e-commerce er et vækstspor for danske virksomheder, uanset om de sælger business-to-business, business-to-consumer eller direct-to-consumer. Det skaber nye muligheder, men rummer også udfordringer - og for mange virksomheder er det et paradigmeskifte og en transformation af forretningen.

eCom Talent Award skal sætte fokus på det talent, der skal bringe danske virksomheder videre og frem til at være ”best in class” på e-commerce, uanset i hvilken form og hvilket land danske virksomheder vil sælge i.

En jury vil udvælge 20 kandidater - 10 fra hver kategori - hvoraf de tre bedste i hver kategori. Med denne pris vil vi hylde talenter i det danske erhvervsliv. Det gør vi ved at udvælge tre nominerede talenter inden for to kategorier. De udvalgte portrætterer og hylder vi til en konference, hvor den endelig vinder i hver kategori afsløres.

 

eCommerce lederen

Vi hylder i denne kategori ledere, der viser vejen til vækst og udvikling gennem online salgskanaler. Ledere der forstår at sætte et team, der er til inspiration for andre danske virksomheder, både i forhold til hvordan man leder digitale agendaer, men også hvordan man leder digitalt talent, samt får det forankret tværorganisatorisk med opbakning og strategisk engagement. Denne kategori er for lederen med det strategiske ansvar. Det kan f. eks. være CEO, CDO, CMO, CSO, CCO, Director of e-commerce, Head of e-commerce og tilsvarende.

eCommerce frontrunner

Vi hylder i denne kategori medarbejdere, der arbejder med onlinesalg, marketing og eller forretningsudvikling. Medarbejdere der viser evne til samarbejde, nytænkning og eksekvering. Det kan være en medarbejder, der inspirerer ved at være en ildsjæl eller ved at have særlige faglige kompetencer, som bringer teamet og organisationen videre og er til inspiration for andre. Det kan f.eks. være medarbejdere med titler som e-commerce manager, onlinesales manager, paid ads specialist, CRO-specialist, online marketing manager, social media manager og mange andre mulige titler. Det kan være både bureauansatte og virksomhedsansatte.

Hvad lægges der vægt på i vurderingen?
  • Begrundelse: Din nominering skal redegøre for talentets evner og resultater. Hvis din kandidat bliver udvalgt, vil din begrundelse blive brugt som udgangspunkt for et miniportræt. Som en del af begrundelsen vil vi bede dig at nævne tre årsager til, at netop din kandidat skal være en af de tre nominerede. Vær gerne så konkret som mulig. Link gerne til vedkommendes CV på LinkedIn.


  • Anbefaling: Du har også mulighed for at vedhæfte en mere uddybende anbefaling. Det kan være fra dig selv, talentets nærmeste chef, en anden linjechef eller en forretningsforbindelse.


  • ​Virksomhedskandidater: Der er ingen øvre grænse for, hvor mange du kan indstille. Prisen er en løftestang til motivation og anerkendelse af dem, vi måske ikke altid husker at få sagt tak til i en travl hverdag.

Information

  • De tre udvalgte talenter får direkte besked. Talentet behøver ikke at være dansk, men skal arbejde for en dansk CVR-registreret virksomhed og have en dansk ansættelseskontrakt. 

  • Den virksomhed talentet arbejder for skal være medlem af Dansk Industri. Der er ca. 20.000 danske virksomheder inden for alle brancher, det gælder både iværksættere og de største globale virksomheder i Danmark.

  • Har du spørgsmål angående eCom Talent Award, eller er du i tvivl, om virksomheden - som vedkommende arbejder for - er medlem af Dansk Industri, så skriv en e-mail til buke@di.dk 

Q&A

Kan jeg indstille mig selv?

Nej, det kan du ikke.

Kan jeg indstille en kunderelation?

Ja det kan du godt.

Kan jeg indstille en medarbejder fra mit bureau?

Ja det kan du godt.

Kan jeg indstille en kunderelation?
Ja det kan du godt.
Kan jeg indstille min leder?

Ja det kan du godt.

Kan jeg indstille min medarbejder?

Ja det kan du godt.

Mie Bilberg

Mie Bilberg

Chefkonsulent

Büsra Kesenel

Büsra Kesenel

Konsulent

Alberthe Sander

Alberthe Sander

Studentermedarbejder