Virksomhedsbesøg-uge43.dk

Få et kig ind bag facaden på en virksomhed i studiepraktikugen (uge 43). Du får et konkret indblik i, hvilke uddannelses-, job- og karrieremuligheder virksomhederne har. Find den virksomhed, du gerne vil besøge, tag direkte fat i kontaktpersonen og aftale nærmere. Alle virksomheder tager imod mindst to besøgende. De glæder sig til at møde dig og fortælle om deres branche. Vi håber, at det kan hjælpe dig på vej, når du skal vælge uddannelse.

Tilmeldingsfrist for virksomhedsbesøg er onsdag den 5. oktober.

Besøg Dahl Pedersen i uge 43

LUKKET FOR TILMELDINGER

Få indblik i bilbranchen – en branche, der udvikler sig med stor hast, og som derfor har brug for dygtige, energiske og udviklingsorienterede medarbejdere. Nøgleord: grøn omstilling, el-biler og nye forretningsmodeller. Du kan komme på besøg den 26. oktober i Holstebro eller den 27. oktober i Skive.

Besøg Dahl Pedersen i uge 43

Besøg DK ROOF i uge 43

Et tag er vel et tag? Nej. Tagdækkervirksomheder arbejder med både boliger og industrihaller, med bromembraner og grønne tage. Vi har på besøget fokus på uddannelsen til tagdækker og bygningskonstruktør. Du kan komme på besøg den 28. oktober.

Besøg DK ROOF i uge 43

Besøg Emtelle Scandinavia i uge 43

Emtelle producerer plast, og med et besøg her får du et konkret indblik i, hvordan plast produceres og genanvendes. Du kommer også til at se, hvordan en praktisk uddannelse kan føre til karriere på både mellem- og toplederniveau. Du kan komme på besøg den 27. oktober i Sdr. Felding.

Besøg Emtelle Scandinavia i uge 43

Besøg Faerch AS i uge 43

Hos Færch finder du ud af, hvordan en global virksomhed med mere end 2.200 ansatte arbejder med bæredygtig emballage til dine madvarer. Du får indblik i de nyeste produktionsteknologier og et billede af, hvor mange forskellige uddannelser og personalegrupper vi beskæftiger. Du kan komme på besøg den 27. oktober i Holstebro.

Besøg Faerch AS i uge 43

Besøg Give Steel i uge 43

Give Steel laver stålkonstruktioner – store stålkonstruktioner. Du kommer til at høre om muligheden for at uddanne dig og gøre karriere i en international virksomhed, der har et stort fokus på både social og miljømæssig bæredygtighed. Du kan komme på besøg den 26. oktober i Brande.

Besøg Give Steel i uge 43

Besøg Idé-Pro i uge 43

Idé-Pro er en af Europas førende producenter af blandt andet prototyper i f.eks. plast og letmetal. Hvis din interesse går i retning af teknik, automatisering, produktionudvikling og konstruktion, så kan du høre om gode karrieremuligheder her. Du kan komme på besøg den 27. oktober i Skive.

Besøg Idé-Pro i uge 43

Besøg Maskinfabrikken JST i uge 43

Hos JST ser du, hvordan vi selv udvikler, tegner, bearbejder, samler, maler og tester alle vores produkter på samme matrikel. Vi lover både hands-on-opgaver og viden om, hvordan vi uddanner fremtidens ledere. Du kan komme på besøg den torsdag den 27. oktober i Lem St.

Besøg Maskinfabrikken JST i uge 43

Besøg DEIF i uge 43

Kom med ind i teknologiens verden hos DEIF. Her kommer du til at lære mere om grønne produkter og løsninger til styring af decentral elproduktion. Repræsenteret på +50 markeder, 500 medarbejdere, datterselskaber i 13 lande. Og I kan møde DEIF på hovedkontoret i Skive onsdag den 26. oktober fra 8 til 12.30. 

Besøg DEIF i uge 43

Besøg Byggefirmaet Knudsgaard i uge 43

Uddannelse og karriere i entreprenørbranchen? Hvis du er nysgerrig på det, så tag på byggepladsbesøg i uge 43 med Byggefirmaet Knudsgaard. Vi er en ekspanderende totalentreprenør med mere end 100 ansatte, og vi glæder os til at møde dig den 27. oktober til en halv dag med fokus på entreprenørvirksomhed og godt håndværk.

Besøg Byggefirmaet Knudsgaard i uge 43.

Heike Hoffmann

Heike Hoffmann

Chefkonsulent