Foto: Colourbox
22.03.22 Vi rådgiver dig Nyheder

Få styr på reglerne om bonus til medarbejderne

DI modtager ofte henvendelser fra virksomheder, som gerne vil have rådgivning om bonusordninger til medarbejderne. Vi har derfor nu lanceret to nye sider med rådgivning, hvor du kan finde svar på en lang række spørgsmål om bonus.

Bonus til medarbejdere - rådgivning til arbejdsgivere - DI (danskindustri.dk) får du en generel indføring til emnet, og hvad der kendetegner bonusordninger til henholdsvis funktionærer, funktionærlignende og timelønnede medarbejdere. 

Hvis din virksomhed er medlem af DI, har du på I dybden med bonus - rådgivning til arbejdsgivere - DI (danskindustri.dk) desuden adgang til svar på en lang række konkrete spørgsmål om regler for at indgå og opsige aftaler om bonusordninger, virksomhedens og medarbejdernes rettigheder, regler for udbetaling af bonus og meget andet. 

Siderne indeholder desuden links til relevant lovgivning og til DI's skabelon til bonusaftale for funktionærer. 

Gem som favorit og tilmeld dig notifikation

På alle DI's rådgivningssider kan du ved at klikke på stjernen øverst til højre, gemme siden som favorit. Så kan du let efterfølgende finde siden på "Min side".

Hvis du ønsker at modtage notifikation i din indbakke, når vi opdaterer rådgivningssiderne om personaleforhold, kan du desuden tilmelde dig i boksen "Få besked" nederst på de sider, du er interesseret i at følge. 

Skabeloner

Bonusaftale for funktionærer

Download

Relateret indhold

Fandt du ikke svar?
Få hjælp
Skriv til vores eksperter

Her kan du stille dine personalejuridiske spørgsmål. Når du har udfyldt og sendt formularen, bliver din sag oprettet hos den rette ekspert, som kontakter dig telefonisk eller på e-mail hurtigst muligt.