05.09.23 Vi rådgiver dig Nyheder

Hent enkeltklausuler i DI DOCS

DI har lanceret en skabelon med klausuler, så du som medlem let kan hente tekstafsnit fra funktionærkontrakten og fratrædelsesaftalen på dansk eller engelsk.

Med den nye skabelon kan du med få klik skræddersy et eller flere tekstafsnit. Det kan f.eks. være et afsnit om pension, vanvidskørsel eller en konkurrenceklausul.

Enkeltklausuler - DI (danskindustri.dk)

Videovejledning - Sådan henter du tekstafsnit i Enkeltklausuler

OBS. Vær opmærksom på, at enkeltklausulerne er DI’s bud på, hvordan tekst om de forskellige forhold kan formuleres. Det er dit ansvar, at brug af tekstafsnit svarer til de faktiske forhold i virksomheden. 

DI Legal Tech

DI udvikler løbende digitale løsninger, der stiller vores ekspertise til rådighed for medlemmerne på nye måder. Med de digitale selvbetjeningsværktøjer kan du nemt og hurtigt få løst dine juridiske opgaver, netop når det passer dig og din virksomhed. Vi opdaterer løbende vores løsninger, når der kommer nye regler og domme og efter overenskomstforhandlinger. 

Læs mere på DI Legal Tech - gør kompleks jura enkel - DI (danskindustri.dk)

Skabeloner

Enkeltklausuler til funktionærkontrakt og fratrædelsesaftale

Hent

Relateret indhold

Fandt du ikke svar?
Få hjælp
Skriv til vores eksperter

Her kan du stille dine personalejuridiske spørgsmål. Når du har udfyldt og sendt formularen, bliver din sag oprettet hos den rette ekspert, som kontakter dig telefonisk eller på e-mail hurtigst muligt.