Colourbox

27.11.23 Vi rådgiver dig Nyheder

DI inviterer til informationsmøder om lokale lønforhandlinger 2024

Den 1. marts 2024 starter et nyt overenskomstår, og medarbejdere omfattet af en mindstebetalings- eller minimallønsoverenskomst har adgang til en lønforhandling. Det gælder for eksempel for medarbejdere omfattet af Industriens Overenskomst og Træets Overenskomst.

DI inviterer derfor ledere fra medlemsvirksomhederne til at deltage i et informationsmøde om situationen forud for de lokale lønforhandlinger. Informationsmøderne handler om lønforhandlinger med timelønnede medarbejdere, men virksomheder uden lokale lønforhandlinger er også velkomne til at deltage.

Møderne handler overordnet om tre emner:

  • Aktuelle konjunkturtendenser og situationen på arbejdsmarkedet. Vi giver et overblik over den økonomiske situation og virksomhedernes rekrutteringssituation.
  • Lønudviklingen og konkurrenceevnen. Vi giver et billede af lønudviklingen og virksomhedernes konkurrenceevne netop nu.
  • De overenskomstmæssige rammer for forberedelse og gennemførelse af lønforhandlingen gennemgås. Desuden fortæller vi om, hvilke personalejuridiske spørgsmål, der er mest interesse for netop nu.

På møderne vil DI’s økonomiske og juriske eksperter på området deltage.

Bemærk, de fleste af arrangementerne foregår fysisk. De eneste møder, hvor det er muligt at deltage digitalt via livestreaming, er arrangementerne i  København d. 8. januar 2024 og 8. februar 2024.
Ønsker du til disse arrangementer KUN at deltage digitalt, skal du huske at vælge det i forbindelse med tilmeldingen.

Tilmeld dig til informationsmøderne om lokale lønforhandlinger 2024 her.

Relateret indhold

Fandt du ikke svar?
Få hjælp
Skriv til vores eksperter

Her kan du stille dine personalejuridiske spørgsmål. Når du har udfyldt og sendt formularen, bliver din sag oprettet hos den rette ekspert, som kontakter dig telefonisk eller på e-mail hurtigst muligt.