Netværk

Netværk for Klimaklar-deltagere (venteliste)

Har du deltaget i Klimaklar Produktionsvirksomhed og ønsker at fortsætte arbejdet med jeres virksomheds CO₂-regnskab? Så tilmeld jer et netværk for Klimaklar-deltagere, hvor I får mulighed for at sparre med andre virksomheder, oplægsholdere og klimarådgivere ✔️

Foto: Getty Images, edt. Stina Dueholt

Næste skridt i selskab med andre Klimaklar-deltagere

Gennem Klimaklar Produktionsvirksomhed har du fået viden og værktøjer til at beregne og forstå din virksomheds CO₂-udledning, identificere reduktionsmuligheder, opstille reduktionsmål og kommunikere om jeres arbejde. I dette netværk vil du sammen med andre virksomheder gå skridtet videre og få hjælp til at imødekomme skiftende lovgivning og øgede krav til viden og transparens om din virksomheds CO₂-aftryk.

Netværket er et trygt forum, hvor du kan udbygge dine kompetencer og indsigter gennem faglige oplæg og erfaringsudveksling med andre, der har gennemgået samme forløb. Du får hjælp til at holde fast i de gode initiativer og adgang til endnu mere viden og inspiration til at arbejde målrettet med jeres klimaindsatser.

Netværket ledes af en erfaren klimarådgiver, som har indgående kendskab til CO₂-beregninger og klimaområdet, samt en konsulent med dyb indsigt i produktionsvirksomheders forhold. Sammen vil de sikre stabile rammer for netværkets møder og give kvalificeret indspark, der skaber værdi for deltagerne.

Det får du

1. Fire møder fordelt over et år, heraf to fysiske og to virtuelle

2. Sparring fra netværkets medlemmer og facilitatorer på konkrete udfordringer

3. Faglig inspiration fra oplægsholdere

4. Adgang til et digitalt netværksforum til vidensdeling mellem møderne

5. Mulighed for at bevare fokus på jeres klimaarbejde og være på forkant med potentielle krav, så I kan forblive konkurrencedygtige

Hvem kan være med i netværket?

Netværket er for alle, der har gennemført forløbet i Klimaklar Produktionsvirksomhed. Det er åbent for alle funktioner i virksomheden, og det er derfor ikke væsentligt, om du er bogholder, HR-medarbejder eller produktionschef. Fællesnævneren er, at du tager del i arbejdet med CO₂-beregninger og klimastrategi i din virksomhed.

Sådan foregår det

Netværket etableres både for Øst- og Vestdanmark. Du bedes angive ved tilmelding til ventelisten, om du ønsker en plads på østholdet eller vestholdet.

Første møde vil være programsat, mens temaerne for de efterfølgende møder bestemmes af netværket. Eksempler på temaer kunne være forbehold og konkurrecefordele ved at tilslutte sig Science-Based Targets initiativet, arbejde med datastyring eller udarbejdelse af klimastrategi. 

Vil du hellere kun mødes online?

Vi har også et netværk for Klimaklar-deltagere, hvor vi mødes udelukkende virtuelt fire gange om året.

Læs mere her

Pris

Prisen dækker over fire møder. På de to fysiske møder vil der være forplejning, som er inkluderet i prisen.

 

Pris ekskl. moms

Produktionsvirksomhed (både DI-medlem og ikke medlemmer)

Kr. 4.800,-

Tilskud ved medlem af IAD

50%

Tilskud ved medlem af FFI

25%

 

Ida Sofie Klit Martinsen

Ida Sofie Klit Martinsen

Konsulent

Fagperson

Annette Flies

Annette Flies

Konsulent

Praktisk ansvarlig