Arrangement

Danmarks HR-konference 2019

Hvordan skal vi arbejde sammen i en digital tid, når teknologi og innovation stiller nye krav til HR?

HR kan sætte dagsordenen

HR kan være med til at sætte dagsordenen, sætte fokus på de menneskelige relationer i virksomheden og styrke en nødvendig kritisk og innovativ tankegang om fremtiden. Samtidig kan HR tage til opgave, at sikre den nye teknologi understøtter de menneskelige beslutninger og ikke omvendt.

Formålet med Danmarks HR-konference

Til konferencen skal vi sammen finde opskriften på, hvordan HR:

  • kan tage ejerskab over værdidiskussionen
  • kan have fokus på mennesker i en digital tidsalder
  • kan forstå og bruge nye teknologier
  • kan have en kritisk tilgang til nye værktøjer og metoder.

På Danmarks HR-konference 2019 bliver du inspireret og får konkret og praksisnær viden med hjem, som du kan bruge i din egen virksomhed. Du får tid til at netværke med HR-kolleger fra andre virksomheder, og der vil være rig mulighed for sparring og erfaringsudveksling på tværs. I refleksionen med hinanden, og med baggrund i de enkelte indlæg, bliver vi i fællesskab klogere på, hvordan vi arbejder med virksomhedens vigtigste ressourcer i en digital tidsalder – nemlig menneskene.

Praktisk

Danmarks HR-konference 2019 afholdes den 22. oktober 2019 i Industriens Hus i København og den 23. oktober 2019 på Hotel Scandic Bygholm Park i Horsens.

Moderator

Moderator på Danmarks HR-konference 2019 er Director Anders Filtenborg fra Ennova. Anders har adskillige års ledelseserfaring. Hans spidskompetence er formidling, og han rådgiver globale virksomheder om resultaterne fra medarbejdermålinger og strategien omkring.

Program

Thomas Geuken

Thomas Geuken

Associeret partner, Institut for Fremtidsforskning

Thomas Geuken har i mange år arbejdet indgående med scenarier og fremtidsforskning for nogle af verdens største virksomheder og institutioner. Thomas Geuken er associeret forskningschef på Instituttet for fremtidsforskning og blev kendt for sin skelsættende debatbog ”All dressed up”.

Hanne Thaarup

Hanne Thaarup

Transformation Lead, Schneider Electric

Hanne er maskiningeniør og har 23 års global erfaring i IT branchen med alt fra softwareudvikling, salg og salgsledelse til projektledelse og forretningsansvar. Nu arbejder hun som HR-leder og driver transformationsprojekter for Schneider Electric i Norden.

Lene Groth

Lene Groth

Group HR-Direktør, Stark Group

Lene Groth har 25 års erfaring med HR i topledelser hos Coop, Ikea og nu som HR-direktør i Stark Group. Her har hun det overordnede ansvar for HR-operationen i seks lande der tæller i alt 10.000 medarbejdere på alle forskellige uddannelsesniveauer.

Troels Wendelbo

Troels Wendelbo

Senior Director of People Operations & Development, LEGO Group

Troels Wendelbo har 20 års erfaring med alle aspekter inden for HR. Wendelbo har haft globalt ansvar for LEGO Groups HR-arbejde og er uddannet i organisationsstrategi. Han har desuden en grad i ledercoaching fra Columbia University.