Arrangement

AUSA – årets største forsvarsmesse i USA

Deltag i dette særlige eksportevent arrangeret af DI Forsvar og sikkerhed i samarbejde med The Danish Trade Council.

USA er vores største eksportmarked, når det kommer til forsvarsmateriel. Sådan er det for mange af vores nordiske naboer, og sådan er det også for de fleste centrale lande i Europa. Derfor er AUSA meget velbesøgt, også traditionelt af dansk forsvarsindustri. Derfor har vi forberedt et helt særligt arrangement for danske virksomheder.

Vi har booket en dansk pavillon og regner med deltagelse af mere end 20 danske virksomheder. Ikke alle deltagere udstiller på standen, men der er også mulighed for at være en del af den danske delegation uden at udstille. Vi har arrangeret et fællesområde på standen med mødefaciliteter, hvor tilmeldte virksomheder dels kommer gratis ind til udstillingen, dels får logo i fællesområdet, som frit kan benyttes til at afholde møder.

Fra dansk side forventer vi deltagelse fra politisk niveau samt centrale personer fra Forsvaret. På AUSA støttes vi blandt andet af den danske ambassade og den forsvarsindustrielle attaché.

Hvad din stand indeholder:

  • Designed counter build-in brochure holder.
  • Væg med print 2x2m
  • Adgang til fællesområde med bar hvor der er kaffe og diverse drikkevarer
  • Adgang til mødelokale og fælles storage room.
  • Logo på standen
  • 2 barstole og et højbord

Du er velkommen til at tilføje ekstra bestillinger uden tilskud.

The Fine Print

Prisen er baseret på 10 deltagende virksomheder inkl. 50 pct. støtte fra Danish Trade Council. Registreringen er bindende efter deadline. Hvis antallet af virksomheder ændres, forbeholder vi retten til at ændre prisen. Hvis prisen ændres væsentligt mere, end hvad I tilmeldte jer til, har I ret til at afmelde jeres deltagelse.

Registreringen er i overenstemmelse med DI's General Terms and Conditions for participation in Export Promotion Events of the Confederation of Danish Industry (DI).

imageazy6a.png1_Forsvar-Sikkerhed_Mørk-lilla_CMYK.png