Arrangement

Roundtable med Kirgisisk delegation

DI Vand har den store glæde at være vært for et Roundtable med en delegation af SMV’er fra Kirgisistan, som sammen med European Bank for Reconstruction and Development (EBRD) ønsker at høre om dansk vandteknologi.

Foto: Billede af jorona fra Pixabay og GettyImages

EBRD er interesseret i at få indblik verdensførende og bæredygtige løsninger, som de kan være med til at fremme, og SMV’er fra Kirgisistan, er interesserede i at formulere konkrete projekter, som EBRD potentielt kan sponsorere. Dette da det er alment kendt, at Kirgisistan har store udfordringer med vand i bred forstand, dels grundet landets geografi, dels grundet manglende investeringer i- og vedligeholdelse af vandteknologiske løsninger. 

Arrangementet vil blive afholdt hos Miljøstyrelsen i Odense d. 21/2 kl. 13.00 – 14.00, og vil ske i forlængelse af møde i DI Vands Udviklingspolitiske Forum på samme lokation: Mød de fagligt ansvarlige for danske SSC-samarbejder på vandområdet (danskindustri.dk)

Det er to individuelle arrangementer, det er således ikke et krav om at deltage i begge arrangementer, men muligheden for at lægge de to arrangementer i forlængelse af hinanden var oplagt, da det rent praktisk gav mening.  

Mads Helleberg Dorff

Mads Helleberg Dorff

Chef for DI Vand

Johanne Eriksen

Johanne Eriksen

Sekretær