Webinar

ESG i Værdikæder - Dyk ned i dobbelt væsentlighed i værdikæden

Derfor er dobbelt væsentlighed i din virksomheds værdikæde relevant at forstå, og forholde sig til. Mød fagpersoner fra Dansk Industri og Rambøll, og få indblik i CG Jensens arbejde med dobbelt væsentlighed i værdikæden.

Din virksomheds værdikæde repræsenterer som regel en stor del af slutproduktets påvirkning på omverdenen – både med hensyn til mennesker og miljø. Netop derfor omfatter de kommende krav til bæredygtighedsrapportering (CSRD) hele din virksomheds værdikæde. Det betyder, at virksomheder i langt højere grad skal forstå og tage ansvar for de aktiviteter, der finder sted i deres værdikæder.

I dette webinar dykker vi ned i dobbelt væsentlighed for at forstå, hvordan man i praksis kan gribe opgaven an. På webinaret vil du møde CG Jensen, som netop har været igennem en proces for at identificere indvirkninger, risici og muligheder (impact, risk & opportunities - IRO) i deres egen forretning og værdikæde.

Deltagere i webinaret får indblik i, hvilke roller der bør involveres i dobbelt væsentlighedsprocessen, hvilke typer af værktøjer der kan anvendes, samt konkrete eksempler på, hvordan man kan identificere indvirkninger, risici og muligheder fra et bæredygtighedsperspektiv i værdikæden.

Dette webinar er en del af projektet ESG i værdikæder hvor Dansk Industri, Industriens Fond og en række andre samarbejdspartnere stiller skarpt på, hvordan danske virksomheder kan samarbejde omkring bæredygtighed i værdikæden.

Du kan tilmelde dig projektets følgegruppe her

Stine Bang Larsen

Stine Bang Larsen

Konsulent

Elisabeth Vestergaard Hundahl

Elisabeth Vestergaard Hundahl

Konsulent