Webinar

ESG i Værdikæder - Hvordan kan man arbejde strategisk med ESG?

På dette webinar vil du blive præsenteret for nogle af de erfaringer, der er kommet ud af projektets første fase. På baggrund af disse erfaringer, dykker vi ned i, hvordan SMV’er kan arbejde strategisk med ESG og bæredygtighed.

Virksomheders værdikæde repræsenterer som regel en stor del af slutproduktets påvirkning på omverdenen. Kommende krav til bæredygtighedsrapportering (CSRD) omfatter også hele virksomhedens værdikæde. Det betyder, at virksomheder i langt højere grad skal forstå og tage ansvar for de aktiviteter, der finder sted i deres værdikæder.

Webinaret vil fokusere på implementering og forankring af arbejdet med ESG og bæredygtighed. Du vil blive præsenteret for konkrete eksempler og blive guidet til, hvordan arbejdet med bæredygtighed kan organiseres og forankres internt.

På webinaret vil du møde virksomheden Mekoprint, som er en del af projektet. De vil dele ud af deres erfaringer og give inspiration til, hvordan andre virksomheder kan arbejde med ESG.

Webinaret er en del af projektet ESG i værdikæder hvor Dansk Industri, Industriens Fond og en række samarbejdspartnere stiller skarpt på, hvordan danske virksomheder kan samarbejde omkring bæredygtighed i værdikæden.

Hvis du ønsker løbende opdateringer fra projektet, kan du tilmelde dig projektets følgegruppe her

Stine Bang Larsen

Stine Bang Larsen

Konsulent

Elisabeth Vestergaard Hundahl

Elisabeth Vestergaard Hundahl

Konsulent