Webinar

Indretning og serviceydelser til fremtidens agile og fleksible arbejdsplads

Kom med og hør Gitte og Jørgens bud på, hvordan fremtidens arbejde post-corona kommer til at forandre den måde vi tænker brugen af kontoret og fremtidens serviceydelser.

De mange nye hybride formater for arbejde stiller både krav til nye indretninger såvel som nye serviceoplevelser – på kontoret, hjemme og i andre hybride formater.

Oplægsholdere:
Formand for DI Service, Adm. direktør Jørgen Utzon, Coor Service Management A/S
Global Head of Workplace Management & Design Gitte Andersen, SIGNAL/ISS

Webinaret er gratis, åbent for alle og er målrettet alle, der vil være kloge på arbejdspladser under forandring post-corona.

Dette er det andet webinar i en webinarrække på seks webinarer. 

Webinarrækken ser indtil videre sådan her ud, datoer er på vej.

Når arbejdet rykker fast ind i privaten – hvilke regler gælder?
Få styr på arbejdsmiljø og personalejura, når hjemmearbejde bliver en fast del af aftalen med din medarbejder. - webinaret holdes den 18. november.Læs mere her:

Sælg og luk aftaler på Teams
Corona har lært os, at vi kan rejse mindre og holde flere møder på Teams. Få inspiration til hvordan du kan gå hele vejen og både sælge og lukke aftaler på Teams.

20 råd til at styrke din virksomheds økonomi i en corona-tid
Mange bække små. Få inspiration til mange små justeringer, som tilsammen kan styrke din virksomheds økonomi og gøre jer mere modstandsdygtige overfor f.eks. afskedigelser

Sådan skaber en CFO maksimal likviditet
Corona har skabt behov for maksimal likviditet. Få inspiration til hvordan du opnår det gennem risikovurdering, early warning signaler og økonomistyring.

Når firmafesten er digital
Selvom julefrokosten i år var aflyst, behøver du ikke undvære at forkæle dine medarbejdere. Hør hvordan andre gør.