Webinar

E-handel i Tyskland: Salg via egen webshop

Om du er til stede på markedet eller ej, har du muligheden for at få viden og inspiration fra DI’s eksperter og danske virksomheder, der allerede har taget springet til vores store nabo mod syd.

Webinaret er overstået

Afspilning af webinar kræver medlemsskab af: DI

Login her

Webinar 2: E-Handel i Tyskland: Salg via platforme

Udover dette webinar afholder vi ligeledes et om salg via e-handelsplatforme, hvor du bl.a. kan få inspiration fra Zalando. Mere information følger, men du kan tilmelde dig webinaret allerede nu! Klik på nedenstående link.

Webinar 2: E-Handel i Tyskland: salg via Platforme

DI Handel, DI Tyskland og DI Global Markedsudvikling inviterer dig til at lære mere om at drive e-handel i Tyskland via egen webshop.

Her giver vi dig en omfattende introduktion til det tyske e-handelsmarked og et overblik over de forhindringer og barrierer, der kan være, når du nærmer dig det tyske marked, som kan være en essentiel brik på din internationale virksomhedsrejse. Er din internationale rejse allerede startet? Så kan dette webinar stadig være relevant for dig.

Robert Perz fra DI-kontoret i München sætter scenen for webinaret med en introduktion til det tyske e-handelsmarked, mens Max Riss Christensen fra MakesYouLegal vil dele de vigtigste aspekter af at oprette og drive en tysk webshop. Dernæst vil DI Handels juridiske ekspert Cecilia Mårtensson Vesløv guide dig igennem, hvordan du undgår juridiske problemer, når du driver en e-handelsvirksomhed i Tyskland.

Til sidst kan du høre businesscases fra Lakrids by Bülow og PanzerGlass vedr. deres rejse ind på det tyske e-handelsmarked.


Program

  • Introduktion til det tyske e-handelsmarked af Robert Perz, Director, DI Tyskland.
  • Vigtige aspekter af at drive en tysk webshop, Max Riis Christensen, CEO & Founder, MakesYouLocal
  • Juridiske aspekter af at drive en tysk webshop, Cecilia Mårtenssen Vesløv, Senior consultant & attorney-at-law, DI Handel
  • Business case fra Lakrids by Bülow, Lorenz Fuchs, Ecommerce Sales Manager, DACH (Presentation in English) 
  • Business case fra PanzerGlass, Erik Stengaard-Pedersen, Director, Head of Global eCommerce

 

Introduktion til oplægsholdere

Robert Perz, Director, DI Tyskland i München
Robert har mange års erfaring fra det tyske marked. I dag hjælper han danske virksomheder med deres internationaliseringsaktiviteter ved at bruge sin omfattende brancheviden til at opnå deres succes og fodfæste på globale markeder. Som en del af DI Business Development rådgiver Robert medlemmer om international strategi, finansiering, eksportbestemmelser og integrerede løsninger til vækst på udenlandske markeder.

Max Riis Christensen, CEO & Founder of MakesYouLocal
MakesYouLocal hjælper webshops med deres udenlandske succes ved at forberede virksomhedernes indrejse til nye lande gennem markedsplatforme, som Amazon og direkte salg gennem web shops. Hans ekspertise er at opbygge forretningscasen, udvikle strategien og sikre, at de kritiske måneder efter lanceringen skaber grundlaget for en fortsat succes på det nye marked. Desuden har Max en detaljeret indsigt i lokale e-handelsudfordringer og muligheder i hele Europa samt et stort netværk af lokale e-handelsspecialister.

Cecilia Mårtensson Vesløv, Chief Consultant & attorney-at-law, DI Handel
Cecilia er en dedikeret juridisk rådgiver for danske handelsvirksomheder i DI Handel. Hendes primære fokus er på international handel, e-handel, markedsføring og lovgivning om offentlige indkøbsprocesser. Desuden arbejder Cecilia med politik og offentlige affærer for at sikre lige handels- og konkurrencebetingelser over hele verden.

Lorenz Fuchs, Ecommerce Sales Manager, DACH, Lakrids by Bülow
Lakrids by Bülow er premium-lakridsmærke, som blev grundlagt af Johan Bülow i 2007. Selvom virksomheden er af dansk oprindelse, så genererer Lakrids by Bülow mere end halvdelen af omsætningen på internationale markeder. Ifølge Berlingske har virksomheden været på det tyske marked siden 2015, hvor de nu har 25 ansatte, 6 egne butikker og sælges i mere end 500 butikker. I de senere år har Lakrids by Bülow investeret meget i sin e-handelskanal, som bidrager markant til den internationale indtægtsstrøm.

Erik Stengaard-Pedersen, Director, Head of Global eCommerce, PanzerGlass
PanzerGlass leverer en bred vifte af skærmbeskyttelse til både virksomheder og forbrugere i verden. Virksomheden er vokset hurtigt, og har siden 2016 haft en tilstedeværelse på alle verdens kontinenter med kontorer i Danmark, Dubai, USA, Sydafrika, Tyrkiet, Kina, Brasilien, Australien, Tyskland og Hongkong. For at imødekomme det vigtige aspekt i at vise sig lokalt i Tyskland, har PanzerGlass en tilsvarende tysk webshop.

Organiseret i samarbejde med DI Handel.