Webinar

Forandringsledelse med e-commerce

Få succes med digitalisering. De hyppigste barrierer for forandring og tre konkrete redskaber, der sikrer dig succes.

Digitalisering er en kæmpe forandring for organisationen. Nye opgaver og adfærd følger i kølvandet på enhver digitaliseringsstrategi. Faktisk er strategiens succes ofte direkte afhængig af, at medarbejdere og ledere gør tingene på en ny måde. Så hvordan får du folk med ombord og reducerer risikoen for, at din strategi ikke realiseres?

Lær fra en ekspert

Pia er en af Danmarks dygtigste til forandringsledelse. Hun er belønnet med CPH Change Award i 2019 for hendes arbejde med opbygningen af Change Management som strategisk kompetence i Københavns Lufthavne A/S. Pia har som chef og leder i den finansielle sektor arbejdet med bl.a. digitalisering og påvirkningerne på organisation og mennesker. Hun stiftede i 2020 Villau Consulting og har siden hjulpet virksomheder som Ørsted, DSB og Sund og Bælt med at skabe succesfulde forandringer.

Pia Kruse Stanelt

Seniorrådgiver og ejer af Villau Consulting

Som deltager får du indblik i de tre ting, der oftest står i vejen for succesfulde forandringer samt konkrete teknikker og værktøjer til alligevel at lykkes: 

  • Løbske opinionsledere – få styr på interessenter og forandringsagenter
  • Implementeringsindsatsen afspejler ikke kompleksiteten af den ønskede forandring – afkod hvor kompleks forandringen egentlig er
  • Der skydes med spredehagl – undgå at din forandring drukner i mængden.

… du får også tre konkrete redskaber, du kan bruge i morgen for få succes med din forandring.