16.01.20 DI Byggeri Nyheder

PensionDanmark styrker Skills-landsholdets medaljehåb

PensionDanmark sponsorerer Skills-landsholdet og styrker udviklingen af nye talenter fra erhvervsuddannelserne til gavn for både landsholdet og de brancher, som det repræsenterer.

PensionDanmark har indgået en sponsoraftale med SkillsDenmark, der styrker de unge talenters muligheder for deltagelse og forberedelse til EuroSkills og WorldSkills.

Flere medaljer

Derfor vil det også være med fornyet håb om, at det efterfølgende kan blive til danske medaljer ved de internationale mesterskaber. F.eks. når der i september 2020 afholdes EuroSkills i østrigske Graz og i september 2021, når der er WorldSkills i Shanghai i Kina.

“Vores støtte bærer flere perspektiver end blot Skills-landsholdets muligheder. Mange af vores medlemmers fremtid og beskæftigelse er afhængige af et fortsat højt fagligt niveau for arbejdet i deres brancher, som landsholdet er en fremragende eksponent for. Vi er som en af landets største bygherrer også afhængige af den faglighed og innovation for fortsat at kunne bygge i højeste kvalitet og mest bæredygtigt for klimaet. Faktisk er hele Danmarks velstand afhængig af, at vi fortsat kan levere viden og faglighed ved at uddanne dygtige talenter inden for de faggrupper, som er repræsenteret ved DM i Skills,” siger adm. direktør i PensionDanmark, Torben Möger Pedersen.

 

Relateret indhold