Getty Images
14.01.22 DI Life Science Nyheder

Pitch jeres health tech løsninger for sydkoreanske hospitaler

Sydkorea skal opgradere 18 smart-hospitals frem mod 2025. Ambassaden i Seoul, Dansk Industri og Healthcare Denmark afholder et virtuelt Smart Hospital salgs-seminar, og inviterer danske virksomheder til at pitche virtuelt over for et af Sydkoreas største hospitaler.

Den 3. marts 2022 har danske health tech virksomheder chancen for at træde ind på et nyt marked nemlig det sydkoreanske. Hele 18 hospitaler skal opgraderes til at blive såkaldte smart-hospitals, og her kan jeres løsninger komme i spil.

Sydkorea har netop lanceret deres store økonomiske reformpakke, Korean New Deal, som blandt andet skal sørge for at opgradere landets hospitaler frem mod 2025. Den sydkoreanske økonomi er verdens 10. største, hvilket er med til at understrege, at der er tale om et stort, og for mange spændende, marked.

De 18 nye hospitaler skal opgraderes med en lang række løsninger inden for health tech såsom patientsikkerhed, databehandling, AI hygiejneløsninger, robotter etc. Sydkoreas mål er at sikre sundhedsbehandling i verdensklasse til de sydkoreanske borgere og giver samtidig en unik mulighed for danske health tech virksomheder.

O2matic deltog på sidste workshop med stor tilfredshed
Det er anden gang, at workshoppen bliver afholdt. Første gang deltog DI Life Sciences medlemsvirksomhed O2matic. Virksomheden arbejder i forvejen tæt sammen med internationale samarbejdspartnere og udvikler, producerer og sælger respiratorisk udstyr, så for dem var det naturligt valg at deltage, og de var meget tilfredse.

Ved at være med i workshoppen fik vi et unikt indblik i det sydkoreanske hospitalsvæsen og hvordan vi kunne støtte vores distributør bedst muligt. Derudover gav det vores distributør en vigtig kontakt på det pågældende hospital, som vi håber, kan hjælpe med at etablere kontakt. Hele processen har været meget effektiv og professionel, så det har været en fornøjelse at være en del af workshoppen. Fortæller Rasmus Neldeborg, Global Product Manager hos O2matic

O2matic finder det sydkoreanske marked spændende, da de mener, at deres løsning passer godt ind i opgraderingen af det sydkoreanske hospitalsvæsen. Derfor var det for dem meget relevant at deltage, da de også øjnede en mulighed for at sprede løsningerne til nye verdensdele.

”Det sydkoreanske marked er særdeles interessant for os, fordi vores produkter passer perfekt ind i den store ændring som kommer til at ske i deres hospitalsvæsen frem mod 2025. Vi mener at vores teknologi vil kunne hjælpe med at digitalisere og effektivisere iltbehandlinger, ikke kun i Sydkorea men over hele verden.” Fortæller Rasmus Neldeborg.

O2matic er så heldige allerede at have en distributør i Sydkorea, hvorfor deres fokus ikke blot lå på at pitche deres løsninger, men også at styrke deres distributør i Sydkorea, der kunne være med til at styrke deres tilstedeværelse på det sydkoreanske marked. 

Da vi allerede havde en distributør i Sydkorea, var vores fokus at få kontakter i det sydkoreanske sundhedsvæsen, som vores distributør kunne få gavn af. Dette fokus blev opfyldt, da vi etablerede nogle interessante kontakter som vi kunne give videre. Fortæller Rasmus Neldeborg

Næste gang gælder det et af Sydoreas største hospitaler
Virksomhederne skal pitche over for beslutningstagere fra Kyungpook National University Hospital (KHIDI) i håber om at blive en del af leverancen til fremtidens hospitaler i Sydkorea. Ambassaden i Seoul har brugt det sidste år på at intensivere samarbejdet med det sydkoreanske sundhedsministerium og KHIDI. KHIDI udvælger, hvilke hospitaler der skal opgraderes, og Danmark er derfor i en unik position, hvor der kan præsenteres løsninger direkte over for de koreanske hospitaler.

Med workshoppen d. 3. marts åbnes dørene op for at et af de største hospitaler i Sydkorea, med lidt over 1500 sengepladser. Dette er det andet hospital i rækken ud af de 18. Hospitalet søger særligt løsninger inden for patientsikkerhed såvel som AI og forbedring af brug af hospitalsdata, samt hardware og robotteknologi. I den efterfølgende uge vil der blive opsat målrettede B2B møder med de sydkoreanske partnere.

O2matic synes det er oplagt at deltage
Om O2matic igen vil deltage i marts kan bestemt ikke udelukkes. De ser nemlig stor værdi i at deltage i  sådan slags workshops, fortæller Rasmus Neldeborg.

"Det er bestemt i vores interesse at deltage igen. Vi er i dialog med vores lokale distributør om hvorvidt det er noget vi endnu en gang skal være med til, for at støtte op om deres markedsfremstød. Hvis vi ikke allerede havde en distributør, så ville eventet være oplagt at deltage i."

Hvis du sidder og vil videre mere eller ønsker at deltage i workshoppen, så kan I tilmelde jer lige her.

             linkedin - v5.png

Relateret indhold