21.03.18 DIB Nyheder

NØGLETAL: Målrettet fokus på produktiviteten er årsag til jobrekord

Beskæftigelsen i Danmark har aldrig været højere. I januar rundede vi rekorden fra 2008, viser tal fra Danmarks Statistik.

I januar var rekordmange lønmodtagere i job, viser nye tal fra Danmarks Statistik. Der var 2.728.800 lønmodtagere i arbejde, hvilket var 6.800 flere end den hidtidige rekord fra april 2008. Der kom 7.200 flere mennesker i arbejde i januar.

Det er en virkelig positiv periode, vi er inde i på det danske arbejdsmarked Steen Nielsen, Vicedirektør

- Det er kulminationen på en meget bemærkelsesværdig jobfremgang gennem næsten fem år. Det er en virkelig positiv periode, vi er inde i på det danske arbejdsmarked, siger underdirektør Steen Nielsen, DI.

- Vi er endelig nået helt i mål med at genskabe de mange private arbejdspladser, der gik tabt i krisen. Fundamentet er skabt gennem en fornuftig lønudvikling og et målrettet fokus på at forbedre produktiviteten, siger underdirektør Steen Nielsen, DI.

Vi håber, at fremgangen kan fortsætte gennem 2018, men det forudsætter, at virksomhederne kan få de medarbejdere, der bliver brug for. Derfor må alle kræfter nu sættes ind på at bringe de mennesker i spil, som i dag står uden for arbejdsmarkedet, siger underdirektør Steen Nielsen, DI.

Steen Nielsen

Steen Nielsen

Vicedirektør

  • Direkte +45 3377 3318
  • Mobil +45 2949 4557
  • E-mail snn@di.dk

Relateret indhold