Dansk Industri har mødt de unge på deres eget folkemøde i København.

Video: Marie Victoria Nedergaard
10.09.18 DIB Nyheder

Video: Unge aktive i debatter om fremtiden for danske virksomheder

Over tre dage har Ungdommens Folkemøde samlet unge fra hele Danmark i  Valbyparken til dialog og debat. Se hvordan Dansk Industri var til stede på mødet.

Med en ekstra dag og en ny beliggenhed har Ungdommens Folkemøde – en yngre pendant til det velkendte møde på Bornholm – udvidet sig til det større siden forrige år.

I Valbyparken i København har det vrimlet med unge i alle uddannelsesretninger, der var nysgerrige på danske virksomheder og Dansk Industri (DI). Der blev diskuteret EU-politik, fake news, kemi i produktionen og meget andet sammen med medlemsvirksomheder.

- Vi vil rigtig gerne forklare de unge, at danske virksomheder er dem, der skaber grundlaget for, at danskerne og Danmark klarer sig godt. Og så er der jo mange af de unge, der er fremtidens medarbejdere i vores virksomheder, så vi vil gerne gøre dem nysgerrige og interesserede i at blive en del af en privat virksomhed, siger Marion Hannerup, kommunikationsdirektør i DI.

Over de tre dage havde DI fire debatter, en workshop og et møde med iværksætterne Von Plast om fremtidens industri inden for genanvendt plast. Blandt debatdeltagerne hos DI på folkemødet var Arla Foods, Haldor Topsøe, Advice, Microsoft, Ungdommens Røde Kors, m.fl.

Læs også: Fra skoletræt teenager til betroet industritekniker

Rasmus Emil Gravesen
Skrevet af:

Rasmus Emil Gravesen

Marion Hannerup

Kommunikationsdirektør

  • Direkte +45 3377 3835
  • Mobil +45 2320 1029
  • E-mail mhan@di.dk

Relateret