Henrik Føhns er vært ved podcast Techtopia, der her i udsendelse 89 ser nærmere på den tale COO Sheryl Sandberg, Facebook holdt i Tyskland tidligere på måneden.

28.01.19 DIB Nyheder

Podcast: Facebook direktør indrømmer fejl

"Vi har begået fejl, som vi vil rette op på for at genvinde folks tillid". Sådan lød ordene fra Facebooks COO Sheryl Sandberg, da hun talte for ca. 1.000 gæster på den eksklusive tyske konference DLD. Lyt med på podcast Techtopia 87.

Facebooks COO Sheryl Sandbergs første offentlige tale ovenpå møgåret 2018 bød på undskyldninger og bud på, hvordan platformen vil bekæmpe fake news og hate speech og tage ordentlig vare på brugernes data. Men hun anerkendte også, at man kan stille spørgsmålstegn ved Facebooks forretningsmodel.

Techtopia 89 bringer et uddrag af talen. Men var det en tale, som kunne berolige aktiemarked, myndigheder, politikere og brugere? 

Det spørger vi den amerikanske journalist og CEO hos Techonomy David Kirkpatrick om. Han er forfatter til bogen "The Facebook Effect" og følger firmaet tæt. Han lod sig ikke overbevise af talen, og han ser flere problemer i horisonten for Facebook.

Christian Hannibal

Christian Hannibal

Digitaliseringspolitisk chef

Relateret indhold