21.08.19 DIB Nyheder

Jobfesten løjer af

Nye tal: Antallet af private arbejdspladser har været stort set uændret i to måneder. Vi er ikke i krise, men vi skal være opmærksomme på situationen, mener underdirektør i DI Steen Nielsen.

Den private beskæftigelse steg med 600 personer i juni efter et fald i maj måned, viser tal fra Danmarks Statistik. I den offentlige sektor var beskæftigelsen uændret. Samlet set er der nu 2.784.528 beskæftigede i Danmark. 

-  Det er meget længe siden, at vi har oplevet to måneder i træk uden flere private arbejdspladser. Fra 2013 til i år er beskæftigelsen steget til et rekordhøjt niveau. Men i maj og juni er beskæftigelsen desværre forblevet uændret, siger Steen Nielsen.

- Vi er stadig langt fra at være i krise, men det er klart, at vi skal være opmærksomme på, at det ikke er en tendens, der fortsætter. Som helhed er økonomien sund, og vi forventer stadig, at beskæftigelsen vil fortsætte med at stige i de kommende år, siger underdirektør Steen Nielsen, DI.

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsbrevet DI Business med relevante nyheder fra erhvervslivet, politiske analyser og nøgletal samt invitationer til arrangementer, kurser og netværk med relation til erhvervslivet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Steen Nielsen

Steen Nielsen

Vicedirektør

  • Direkte +45 3377 3318
  • Mobil +45 2949 4557
  • E-mail snn@di.dk

Relateret indhold