-Medlemsdirektør i DI, Anders Søndergaard Larsen, er stolt over, at så mange ser DI som en central medspiller i at sikre deres virksomhed de bedste betingelser for at drive virksomhed i og ud af Danmark.

26.07.21 DIB Nyheder

Rekordhalvår i DI – 881 nye medlemmer

Over 18.500 virksomheder er nu medlem af Dansk  Industri efter vækst i første halvår af 2021.

Dansk Industri (DI) er blevet stærkere end nogensinde før. 881 virksomheder har nemlig valgt at melde sig ind i første halvdel af 2021. Det øger det samlede medlemstal til mere end 18.500 virksomheder, der altså ser værdi i at blive en aktør i Danmarks største og mest indflydelsesrige organisation for erhvervslivet.

- Vi er glade for og stolte over, at så mange ser DI som en central medspiller i at sikre deres virksomhed de bedste betingelser for at drive virksomhed i og ud af Danmark, siger medlemsdirektør i DI, Anders Søndergaard Larsen.

DI har over 100 medlemsforeninger og 9 tværgående branchefællesskaber, hvilket er et godt grundlag for at alle medlemmer bliver en del af relevante netværk.

- Og så har DI over 800 ansatte som hver dag arbejder målrettet at gavne dansk erhvervsliv på alle fronter - lige fra den løbende personalejuridiske rådgivning, eksport, grøn omstilling til at sikre indflydelse på de politiske dagsordner, siger Anders Søndergaard Larsen.

En stor del af de nye virksomheder har netop angivet personalejuridisk rådgivning som årsag til medlemskabet. DI er med 100 juridiske rådgivere Danmarks største ansættelsesretlige advokatkontor og klar til at håndtere medlemmernes henvendelser .

Byggerivirksomheders adgang til BygGaranti via DI er en anden årsag, mens også ønske om adgang til netværk, branchefællesskaber og eksportinput vejer tungt. 

"DI er en meget væsentlig spiller"

En af de nye medlemmer er den franske energigigant TotalEnergie, der ser Dansk Industri som det bedste samlingspunkt for grøn omstilling.

- DI er en meget væsentlig spiller i forhold til transitionen af det danske samfund og samspillet mellem sektorerne, siger landechef Martin Rune Pedersen.

I første halvår valgte ca. 500 medlemmer at forlade DI. Mere end halvdelen af disse skyldes forhold, som ophør, konkurs, salg eller flytning af virksomheden.

Læs også: TotalEnergies - DI er stedet for den grønne omstilling

Anders Søndergaard Larsen

Anders Søndergaard Larsen

TBD

  • Direkte +45 3377 3799
  • Mobil +45 2060 6962
  • E-mail asl@di.dk

Relateret indhold