21.03.22 DIB Nyheder

DI: Året startede med yderligere jobfremgang

Beskæftigelsen fortsætter med at stige. Men tempoet er aftaget, og det kan falde yderligere, når vi mærker konsekvenserne af krigen i Ukraine, mener DI.

Fra december til januar kom 4.000 flere personer i arbejde, viser tal fra Danmarks Statistik. Der var 2.919.000 beskæftigede i januar.

- 2022 startede godt med, at flere kom i arbejde. Dermed fortsætter udviklingen, hvor 2021 slap. Fremgangen er dog ikke helt lige så stærk som i rekordåret 2021, siger vicedirektør i DI Steen Nielsen.

- Vi må desværre nok regne med, at udviklingen afdæmpes i de kommende måneder, fordi Ruslands invasion af Ukraine kommer til at påvirke dansk økonomi negativt. Der er stor usikkerhed om, hvor meget det vil påvirke beskæftigelsen og den danske økonomi generelt, siger Steen Nielsen.

- Indtil vi ser konsekvenserne af krigen, er billedet dog fortsat, at flere kommer i arbejde, og der er stor travlhed på arbejdsmarkedet, siger Steen Nielsen.

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsbrevet DI Business med relevante nyheder fra erhvervslivet, politiske analyser og nøgletal samt invitationer til arrangementer, kurser og netværk med relation til erhvervslivet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Steen Nielsen

Steen Nielsen

Vicedirektør

  • Direkte +45 3377 3318
  • Mobil +45 2949 4557
  • E-mail snn@di.dk

Relateret indhold