Dansk Industri har en lang tradition for at deltage ved Folkemødet på Bornholm. Efter to års corona-pause har DI gentænkt sit setup og er klar med omfattende program.

16.05.22 DIB Nyheder

DI på Folkemødet med to nye scener - se program her

Efter to corona-prægede år vender DI tilbage på Folkemødet med manér i spritnye rammer – og med næsten 50 arrangementer på programmet.

I 2019 besøgte op mod 65.000 mennesker Danmarks største demokratifest på Bornholm. Efter en corona-aflysning i 2020 og en begrænset udgave i 2021 er Folkemødet nu for alvor tilbage i sin fulde form. Naturligvis med DI som deltagere, forklarer Direktør for Public Affairs og kommunikation, Morten Høyer:

- I DI ser vi meget frem til igen at kunne samles i Allinge til sommer. Folkemødet er en skøn blanding af politikere, meningsdannere, organisationer og helt almindelige politisk interesserede danskere, der samles til uformel debat. For os er Folkemødet en god og intens måde at komme i dialog med dem alle, siger Morten Høyer.

I år er alt dog ikke, som det plejer. Efter 10 gode år i Klostergaarden, river DI teltpløkkerne op rykker ind i hjertet af Folkemøde-mylderet.

- Meget har forandret sig de seneste par år – både i DI som organisation og i samfundet rundt om os. Derfor synes vi, timingen er ideel til at kaste boldene op i luften og gentænke DI på Folkemødet. Vi glæder os til at komme ind midt i mylderet og være tættere på Folkemødets gæster og DI’s interessenter, siger Morten Høyer.

De fleste arrangementer er fra DI's nye set-up på hjørnet af Havnegade og Brogade, hvor DI lancerer ”DI Hjørnet” med to nye scener.

Se hele DI's program for folkemødet 2022

Speeddating, sangdyst og modeshow

DI har et meget bredt fokus i folkemødeprogram i år. Fra grøn omstilling, sundhedsreform og krigens dilemmaer til diversitet, iværksætteri og meget andet.

- Vi har desuden lagt ekstra mange kræfter i at krydre vores program med skæve og underholdende formater. Man kan f.eks. komme med på klima-speeddating mellem klimaaktive unge og erhvervslivet. Opleve toppolitikere på catwalken til et bæredygtigt modeshow. Eller skråle med når ungdomspolitikkerne mødes til den årlige sangdyst, siger Morten Høyer.

Udover Havnegade- og Brogadescenen skal DI afholde arrangementer på en lang række partnerscener; Verdensmålenes Plads, Ledelsesscenen, Iværksætterskibet, Klima- og Energiscenen, Sammen om Mad Scenen, Infrastrukturens Dag og på Folkemødets Hovedscene.

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsbrevet DI Business med relevante nyheder fra erhvervslivet, politiske analyser og nøgletal samt invitationer til arrangementer, kurser og netværk med relation til erhvervslivet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Marie Bujok

Marie Bujok

Chefkonsulent

  • Direkte +45 3377 3860
  • Mobil +45 3029 2924
  • E-mail mbuj@di.dk

Relateret indhold