28.10.21 DFL Nyheder

DFL-medlem som DI-case i indsatsen mod bøvl og byrder

Mange virksomheder er ved at drukne i administrativt besvær, når de afkræves indberetninger til Danmarks Statistik, indberetninger til Skat, kontrolbesøg fra Toldstyrelsen, APV’en osv. Den østjyske SMV-virksomhed har modtaget 17 henvendelser i 2021 alene fra Danmarks Statistik.

Det er et problem, der kræver konstant fokus, for at byrderne ikke eksploderer, og derfor er det nu en af DI's hovedprioriteter at kæmpe mod bøvl og byrder og få forenklet regler.

I den proces har DFL efter besøg hos Schjerning Farver A/S peget på, at Schjerning Farver A/S (desværre) er et grotesk eksempel på, hvor omfattende myndighedernes krav om indberetninger kan være.  DI har derfor brugt Schjerning Farver A/S som case i beskrivelsen af, hvor galt det kan gå.

Læs mere i artiklen "Østjysk SMV begraves i henvendelser fra Danmarks Statistik..." bragt i Altinget den 14, oktober.

Frem med bøvlet

Sidder du med eksempler på bøvl og byrdefulde regler i din virksomhed, så hører vi det meget gerne.  Send os en mail eller giv os et kald. Alle eksempler er velkomne som input til processen fremadrettet.

Læs videre i DI Business artiklen "Ny SMV-chef støtter Frederiksens ambition om færre og bedre love" her samt DI's holdning til "Bedre regulering" her

Relateret indhold