Ledelse

Går din tid med problemløsning i stedet for ledelse? Mangler du overskud til at motivere og lede dine medarbejdere? God ledelse kræver tæt ledelse.

Aktiviteter

Netværk for ledere 1

Formålet med Netværk for ledere er at kunne tilbyde ejere/ledere et samlingssted, hvor deltagerne gennem erfaringsudveksling, diskussioner og foredragsvirksomhed kan udvikle deres lederegenskaber samt vedligeholde og udbygge det personlige og professionelle netværk.

Netværk for ledere 2

I Netværk for ledere 2 får du indblik i andre lederes dagligdag, deres udfordringer og deres virksomhedskultur. Det giver dig inspiration til at tackle din egen lederrolle på en anden måde.

Fremstillingsindustriens lederuddannelse

Ønsker du som ejer, direktør eller mellemleder i en mindre eller mellemstor virksomhed at styrke din grundlæggende indsigt i lederrollen? Har du kompetencerne til at lede de nødvendige forandringer i din virksomhed?

Vi udbyder et kursusforløb, der optimerer og styrker dit potentiale som leder.

Flere aktiviteter med fokus på ledelsesudvikling

Vil du have viden der styrker dit ledelsesfundament eller viden der forstærker din ledelse? Så er nedenstående lederkurser og lederuddannelser noget for dig! Via uddannelse og træning forbereder du dig til at sikre fælles mål og retning for dine medarbejdere. Du lærer at koordinere ressourcer, skabe resultater og sikre fremdrift mod de mål, der er sat. Ved at kunne det, bliver du relevant som leder i din virksomhed og overfor dine medarbejdere.

Find arrangement


Relaterede nyheder