Netværk

Virtuelt netværk for lønningsbogholdere

Kom med i DI's virtuelle netværk for lønningsbogholdere, hvor du bliver en del af et professionelt fællesskab med fokus på lønhåndtering. Vi mødes online, så du kan være med, uanset hvor i landet, du arbejder.

Foto: Getty Images

Vi hjælper hinanden med at lykkes professionelt

Som ansvarlig for lønområdet i en virksomhed står du ofte alene, når vigtige beslutninger skal træffes, samtidig med at du kontinuerligt skal udbygge dine faglige kompetencer og indsigter. I Dansk Industri tilbyder vi et fagligt netværk, som skaber et fortroligt forum, hvor netværksmedlemmerne kan imødegå udfordringer, løse problemer og se mulighederne sammen igennem erfaringsudveksling på et højt og professionelt niveau.

Du får inspiration og ny viden til dit arbejde

I netværksgruppen arbejdes der med aktuelle trends og tendenser for at bevare aktualiteten. Temaerne, der behandles i netværket varierer og fastsættes af medlemmerne i netværket i tæt samarbejde med netværksfacilitatoren. På hvert netværksmøde har vi fokus på aktuelle udfordringer for lønningsbogholdere, og dem går vi i dybden med. Vi taler f.eks. om udviklingen i overenskomster, ændringer af love og regler i forhold til løn og optimering af lønsystemer. På møderne sparrer netværksmedlemmerne på konkrete udfordringer. Ved hvert møde har vi desuden bordet rundt, hvor du kan få sparring på dine udfordringer eller dialog omkring emner, du har brug for at diskutere. Afslutningsvis tilbyder DI en digital platform, som gør det muligt for netværksmedlemmerne at sparre imellem møderne.

Sådan foregår det

Der afholdes seks årlige virtuelle møder i netværket, af en varighed på 1½ time.

Vil du hellere mødes fysisk?

Vi har også et fysisk netværk for lønningsbogholdere, hvor vi mødes nogle gange om året og diskutere aktuelle temaer. Læs mere her.

Lønningsbogholdere

Mød facilitatoren

Tina Krag

Chefkonsulent

  • Mobil: +45 2310 9103
  • Direkte: +45 3377 4508
  • E-mail: tikr@di.dk

Delshad Roubei

Konsulent

  • Mobil: +45 2117 9404
  • Direkte: +45 3377 4895
  • E-mail: dero@di.dk