Netværk

HR-praktikere

Er du ansvarlig for det praktiske HR-arbejde i din virksomhed? Kom med i et netværk af HR-praktikere, hvor du kan lære nye metoder og få inputs til udfordringer fra din hverdag.

Getty Images

Som HR-medarbejder står du overfor mange konkrete og praktiske udfordringer i din hverdag. I DI’s netværk for HR-praktikere kan du sparre med andre, der kender til dit fagområde og forstår de udfordringer, du står overfor. Bliv en del af et fællesskab med andre, der kender til udfordringer med personalejuridiske henvendelser, lønadministration, ansættelse af nye medarbejdere eller MUS-samtaler. 

Bliv opdateret på lovgivning

På netværksmøderne vil du få den nyeste personalejuridiske viden fra DI's eksperter, så du hele tiden er opdateret på nye regler og lovgivning. Vi gennemgår f.eks. cases med nye domsfældelser, så du kan sikre, at din virksomhed er complient med gældende praksis og lovgivning. 

Det får du:

 • Oplæg og inspiration om HR-tendenser
 • Personalejuridiske opdateringer og ny lovgivning
 • Debat om netværkets temaer
 • Et fortroligt rum til sparring
 • En digital platform, hvor du kan sparre med netværksmedlemmerne

Temaer på netværksmøder

Vi planlægger netværkets mødetemaer efter medlemmernes egne ønsker og behov. Temaerne kan dække alt fra rekruttering og lønsystemer til administrative robotter og medarbejdermålinger. På alle møder sætter vi tid af til, at I kan få tid til at drøfte udfordringer fra jeres egen hverdag, så du får rig mulighed for at lære af de andre og få deres perspektiv på det, der er vigtigt for dig.

Her er et par eksempler på temaer, vi taler om i netværket: Administrative HR-robotter, rekruttering, kontrakter, sociale medier, kompetenceudvikling af organisationens medarbejdere, lønsystemer, skatteregler, lønforhandlinger, medarbejdermålinger, tilskudsordninger og personalesystemer og mange andre HR-relaterede opgaver.

Netværkstemaer

  • Krænkelser på arbejdspladsen

   Hvordan håndterer vi eventuelle krænkelser på arbejdspladsen, og hvordan kan HR sænke antallet af krænkelser i fremtiden? På dette møde diskuterer vi alt fra politikker til kulturændringer.

  • Hjemmearbejdspladser

   Efter corona ønsker flere medarbejdere at arbejde hjemmefra fremadrettet. Hvad betyder det for vores arbejdspladser og trivsel, at medarbejderne er mere hjemme? Hvilke regler for arbejdsmiljø og beskatning gælder, når medarbejderne er på hjemmekontoret?

  • Kompetencemapping

   Hvad er kompetencemapping og hvad kan det bruges til? På dette netværksmøde kommer vi i dybden med et meget anvendeligt værktøj. Der er som altid afsat tid til sparring omkring hverdagens udfordringer.

  • HR-strategier

   Hvad gør en HR-strategi effektfuld, og hvilke mål vil du gerne selv opnå med dit strategiske HR-arbejde? Vi sætter fokus på strategiarbejdet i HR og bliver klogere på, hvad der virker – og hvad, der ikke gør.

Sådan foregår det

Vi afholder fire heldagsmøder om året, der typisk afholdes hos et af netværksmedlemmernes virksomheder. Du vil altså få mulig for at komme på virksomhedsbesøg hos de andre i netværket. Udover de faste netværksmøder afholder vi løbende eksklusive arrangementer og webinarer for alle DI’s netværk, som du vil få mulighed for at deltage i.

Find et netværk tæt på dig 

Netværket for HR-praktikere er opdelt i regioner. Der er på nuværende tidspunkt følgende regionale netværk: 

 • Sjælland 
 • Midt-/Nordjylland 
 • Fyn/Sydjylland
Jens Halmø

Jens Halmø

Chefkonsulent

Netværk: Fyn/Sydjylland

Henrik Chr. X. Wedell-Neergaard

Henrik Chr. X. Wedell-Neergaard

Seniorchefkonsulent

Netværk: Sjælland

Anette Hoppe Grønlund

Anette Hoppe Grønlund

Seniorchefkonsulent

Netværk: Midt-/Nordjylland