Netværk

HR-praktikere

Sidder du med HR-arbejdet i din virksomhed? Er du ansvarlig for konkrete og praktiske HR-opgaver, som f.eks. håndtering af personalejuridiske henvendelser, lønadministration, håndtering af ansættelseskontrakter og personalehåndbog, administration af MUS samtaler eller andre HR-relaterede opgaver?

Trænger du til at blive beriget og udfordret i din rolle og i dit HR-arbejde af andre ligesindede? Så kan DI's netværk for HR-praktikere være relevant for dig.

Her bliver du en del af et professionelt fællesskab, der sætter dine HR-opgaver og dine udfordringer i centrum.

Vi hjælper hinanden med at lykkes som professionelle HR-praktikere

Som HR-praktiker i en virksomhed står du ofte alene, når der skal tages stilling til vigtige beslutninger. Dette sker samtidig med, at du kontinuerligt skal udbygge dine faglige HR-kompetencer for at kune følge med på et hastigt udviklende HR-område. I DI tilbyder vi et HR-fagligt netværk, som skaber et fortroligt forum, hvor netværksmedlemmerne kan drøfte hinandens daglige udfordringer. De kan give gode mulige løsningsforslag og sparring i forhold til dine konkrete udfordringer. Det sker ved, at se mulighederne sammen med de andre i netværket igennem erfaringsudveksling på et højt og professionelt niveau, faciliteret af en erfarne netværksfacilitator fra DI.

Du får inspiration og ny viden til dit arbejde

I netværksgruppen arbejdes der også med nye og aktuelle trends og tendenser for at bevare aktualiteten i forhold til dit daglige HR-arbejde. Temaerne, der behandles i netværket, varierer fra møde til møde og fastsættes af medlemmerne i netværket i tæt samarbejde med netværksfacilitatoren.

Som del af et netværk i DI bliver du opdateret om ny lovgivning og domspraksis fra DI's jurister. Det betyder, at du som medlem har adgang til den viden, der findes blandt DI’s juridiske fageksperter. 

På møderne sparrer netværksmedlemmerne på konkrete HR-udfordringer og derved styrker du din egen HR-rolle hjemme i din virksomhed. Derudover tilbyder DI en digital platform, som gør det muligt for netværksmedlemmerne at sparre imellem møderne om aktuelle og evt. presserende udfordringer.

Eksempler på temaer: Personalejuridisk up-date, administrative HR-robotter, rekruttering, kontrakter, sociale medier, kompetenceudvikling af organisationens medarbejdere, lønsystemer, skatteregler, lønforhandlinger, medarbejdermålinger, tilskudsordninger og personalesystemer og mange andre HR-relaterede opgaver.

Sådan foregår det

Netværksmøderne faciliteres af en kompetent chefkonsulent fra DI, som har et bredt fagligt kendskab til HR. Det er facilitatorens opgave at sikre stabile rammer for netværkets møder og give kvalificeret med- og modspil, for at netværket skaber viden og værdi for medlemmerne i netværket. Der afholdes fire møder om året i netværket, hvoraf tre af møderne afholdes hos virksomheder, som er repræsenteret i netværket på skift. Det fjerde møde er et fællesmøde for alle DI’s HR-praktiker netværk, og det afholdes på DI’s konferencecenter, Gl. Vindinge i Nyborg.

Regional opdeling

I Dansk Industri er de faglige HR-netværk regionalt opdelt, således at du har mulighed for at vælge et netværk, der mødes i dit nærområde.

Netværk for HR-praktikere har mulighed for deltagelse i følgende områder:

 • Midt-/Nordjylland
 • Fyn/Sydjylland
 • Sjælland

Mød facilitatoren for Sjælland og Midt-/Nordjylland

Henrik Wedell-Neergaard

Chefkonsulent

 • Mobil: +45 2328 4934
 • Direkte: +45 3377 3891
 • E-mail: hew@di.dk

Mød facilitatoren for Fyn/Sydjylland

Jens Halmø

Chefkonsulent

 • Mobil: +45 4196 3024
 • Direkte: +45 3377 3882
 • E-mail: jeha@di.dk
 1. Ansvarsområde

 2. Erfaring

 3. Organisatorisk niveau

 4. Geografisk placering