Netværk

HR-managers

Bliv en del af et professionelt fællesskab i DI’s netværk for HR-managers, hvor du kan få ny viden og sparring, du kan bruge i din hverdag.

Som HR-manager i en virksomhed står du ofte alene, når vigtige beslutninger skal træffes. I Dansk Industri tilbyder vi et fagligt netværk, hvor du kan få ny viden indenfor HR-området og et fortroligt rum, hvor du kan sparre med andre om de udfordringer, du står over for.

Inspiration til dit HR-arbejde

I netværksgruppen arbejder vi med aktuelle og fremtidige tendenser. Vi har fokus på det taktiske niveau, hvor du som HR-manager ofte skal implementere virksomhedens HR-indsatser. 

Temaerne udvælges efter medlemmernes ønsker og kan f.eks. være MUS-samtaler, performance management, kompetencemapping, rekruttering og onboarding, HR-strategier samt CSR og Employer Branding.  

Det får du:

 • Oplæg og inspiration fra andre virksomheder
 • Ny viden, aktuelle trends og brugbare HR-værktøjer
 • Debat om netværkets temaer
 • Et fortroligt rum til sparring
 • Adgang til DI’s eksklusive arrangementsrække ”Net Talks" og ”LEDER:BOX”
 • En platform, hvor du kan sparre med netværksmedlemmerne

Sådan foregår det 

Netværksmøderne faciliteres af en DI-konsulent med bredt fagligt kendskab til HR. Facilitatoren sikrer stabile rammer for netværkets møder og give kvalificeret med- og modspil, så netværket skaber viden og værdi for medlemmerne. Der afholdes fire møder om året i netværket. Møderne afholdes på skift hos de virksomheder, som er repræsenteret i netværket.

Regional opdeling

I DI er de faglige netværk regionalt opdelt, således at du har mulighed for at vælge et netværk, der er repræsenteret i dit nærområde. Netværk for HR-partnere og HR-managers har mulighed for deltagelse i følgende områder:

 • Midt-/Nordjylland
 • Fyn/Sydjylland
 • Sjælland

Tidligere afholdte netværksmøder

  • Personalegoder: Det gode, det udfordrende og det praktiske

   Hvorfor er personalegoder vigtige og hvordan kan de bidrage til fastholdelse af medarbejdere? På dette netværksmøde dykker vi ned i de nyeste tendenser inden for personalegoder og taler om, hvad man skal være opmærksom på. Vi lærer af hinanden og af erfaringer fra andre nordiske lande.

  • HR-robotics: Digitalisering og effektivisering af HR

   Hvordan påvirker den digitale transformation fremtidens arbejdsmarked, og hvilke muligheder – og udfordringer – er der ved digitalisering af HR-processer?

  • Kompetencemapping

   På dette netværksmøde har vi fokus på kompetencemapping. Få inspiration til, hvordan man kan skabe overblik over virksomhedens kompetencebehov og -gab samt få et indblik i best practice, når det kommer til trends og tendenser indenfor kompetenceudvikling.

Anne Birgitte Lindholm

Anne Birgitte Lindholm

Chefkonsulent

Anne Birgitte Lindholm har mange års erfaring som leder og har udgivet bøger om ledelse. Anne Birgitte Lindholm fokuserer især på distanceledelse, personligt lederskab, kommunikation, samarbejde og teamudvikling

Jens Halmø

Jens Halmø

Chefkonsulent

Jens Halmø har mange års erfaring med HR, både som HR-partner og HR-konsulent i danske og internationale virksomheder. Jens Halmø underviser i temaer som MUS-samtale, HR-strategi og rekruttering.

Netværk: Fyn/Sydjylland

Henrik Wedell-Neergaard

Henrik Wedell-Neergaard

Chefkonsulent

Chefkonsulent Henrik Wedell-Neergaard har arbejdet med ledelsesudvikling, HR og facilitering gennem mange år, herunder i 15 år hos Dansk Industri. Henrik Wedell-Neergaard har en baggrund i managementbranchen.

Netværk: Midt/Nordjylland.