Netværk

HR-managers

Bliv en del af et professionelt fællesskab i DI’s netværk for HR-managers, hvor du kan få ny viden og sparring, du kan bruge i din hverdag.

Som HR-manager i en virksomhed står du ofte alene, når vigtige beslutninger skal træffes. I Dansk Industri tilbyder vi et fagligt netværk, hvor du kan få ny viden indenfor HR-området og et fortroligt rum, hvor du kan sparre med andre om de udfordringer, du står over for.

Inspiration til dit HR-arbejde

I netværksgruppen arbejder vi med aktuelle og fremtidige tendenser. Vi har fokus på det taktiske niveau, hvor du som HR-manager ofte skal implementere virksomhedens HR-indsatser. 

Temaerne udvælges efter medlemmernes ønsker og kan f.eks. være MUS-samtaler, performance management, kompetencemapping, rekruttering og onboarding, HR-strategier samt CSR og Employer Branding.  

Det får du:

 • Oplæg og inspiration fra andre virksomheder
 • Ny viden, aktuelle trends og brugbare HR-værktøjer
 • Debat om netværkets temaer
 • Et fortroligt rum til sparring
 • En platform, hvor du kan sparre med netværksmedlemmerne

Sådan foregår det 

Netværksmøderne faciliteres af en DI-konsulent med bredt fagligt kendskab til HR. Facilitatoren sikrer stabile rammer for netværkets møder og give kvalificeret med- og modspil, så netværket skaber viden og værdi for medlemmerne. Der afholdes fire møder om året i netværket. Møderne afholdes på skift hos de virksomheder, som er repræsenteret i netværket.

Regional opdeling

I DI er de faglige netværk regionalt opdelt, således at du har mulighed for at vælge et netværk, der er repræsenteret i dit nærområde. Netværk for HR-partnere og HR-managers har mulighed for deltagelse i følgende områder:

 • Midt-/Nordjylland
 • Fyn/Sydjylland (Tillæg til pris grundet middag)
 • Sjælland

Tidligere afholdte netværksmøder

  • Personalegoder: Det gode, det udfordrende og det praktiske

   Hvorfor er personalegoder vigtige og hvordan kan de bidrage til fastholdelse af medarbejdere? På dette netværksmøde dykker vi ned i de nyeste tendenser inden for personalegoder og taler om, hvad man skal være opmærksom på. Vi lærer af hinanden og af erfaringer fra andre nordiske lande.

  • HR-robotics: Digitalisering og effektivisering af HR

   Hvordan påvirker den digitale transformation fremtidens arbejdsmarked, og hvilke muligheder – og udfordringer – er der ved digitalisering af HR-processer?

  • Kompetencemapping

   På dette netværksmøde har vi fokus på kompetencemapping. Få inspiration til, hvordan man kan skabe overblik over virksomhedens kompetencebehov og -gab samt få et indblik i best practice, når det kommer til trends og tendenser indenfor kompetenceudvikling.

Anne Birgitte Lindholm

Anne Birgitte Lindholm

Seniorchefkonsulent

Netværk: Sjælland

Henrik Chr. X. Wedell-Neergaard

Henrik Chr. X. Wedell-Neergaard

Seniorchefkonsulent

Netværk: Midt-/Nordjylland.

Marianne Duelund Frahm

Marianne Duelund Frahm

Chefkonsulent

Netværk: Fyn/Sydjylland