INDUSTRIEN VISER VEJEN

FORTÆLLINGER FRA VIRKSOMHEDERNE

COVID-19

De danske virksomheder gør i denne tid en helt ekstraordinær indsats, for at holde Danmark kørende, og det har vi kæmpe stor respekt for. Intet er som det var, og virksomheder har måttet finde nye måder at tilgå hverdagen på.
Hør, hvordan virksomhederne har håndteret COVID-19 og dens konsekvenser, hvilke tiltag de har sat i værk og hvad de har brugt tiden på at fokusere på. Se virksomhedernes historie her.

Læs mere

Få hjælp til at håndtere coronavirus/COVID-19: Hvordan skal virksomheder forholde sig til coronavirus/COVID-19? Vi har samlet konkret rådgivning, nyheder og pressemeddelelser fra DI, links til relevant information hos bl.a. Sundhedsstyrelsen, Vækstfonden, Erhvervsstyrelsen, politiet og Udenrigsministeriet, og kontakter i DI.

Sammen holder vi Danmark i gang

Industrien viser vejen fungerer som supplement til den allerede igangværende DI-kampagne "Sammenholder vi Danmark i gang", der sætter et bredere fokus på virksomhedernes afgørende vidrag til Danamrk, mens store dele af økonomien er lukket ned.

 

De virksomheder og medarbejdere, der finder nye veje til at drive forretningen videre, bidrager til, at væres samengun kan hænge sammen. 

 

> LÆS MERE HER

Hjælpepakker

Der er mulighed for hælp til danske virksomheder, der oplever nedgang i deres omsætning som følge af COVID-19. Virksomheder kan være kvalificeret til at anvende flere af ordningerne i kombination - dog ikke til dækning af samme omkostning.

> LÆS MERE OM DE FORSKELLIGE HJÆLPEPAKKER HER

Få overblik over arbejdsgiveres håndtering af COVID-19

Få overblik over, hvordan du skal håndtere personalejuridiske spørgsmål relateret til coronavirus med FAQ'er, webinarer, skabeloner, nye regler og kontaktinformation til Juravagten. 

DI- Dansk Industri har samlet og opdaterer løbende personalejuridiske nyheder og regler for arbejdsgivere i relation til COVID-19.

 

> LÆS MERE OM ARBEJDSGIVERES HÅNDTERING AF CORONAVIRUS HER

GenstartNU

Danmark er så småt ved at tage de forsigtige spæde skridt ind i en genåbning, og for mange er der akut brug for hjælp, for at få virksomheden godt i gang igen. DI har sammen med Industriens fond sat gang i projekt GenstartNU, hvor SMV'ere kan ringe til en særlig hotline, hvor nogle af Danmarks dygtigste rådgivere sidder klar til at hjælpe din virksomhed med akutte spørgsmål og udfordringer. Helt gratis!

Rådgivningen er tiltænkt det danske erhvervsliv. Den sigter først og fremmest efter virksomheder med vækstambitioner, som har mellem 10 og 500 ansatte.Tilbuddet er til dig med en virksomhed i akut krise, eller som kan forudse ustabilitet indenfor den nærmeste fremtid. Når du ringer, vil du i samarbejde med rådgiveren identificere, om din virksomhed har brug for hjælp og inden for hvilket område. Rådgivningsindsatsen dækker over følgende temaer: Likviditet og omkostninger; Supply chain; Produktion og administrative funktioner; Kunder, salg og produkter/ydelser; Ledelsessparring og digital samarbejde; og infrastruktur og it-sikkerhed. Herefter henvises du til managementkonsulent fra et dansk rådgivningsfirma, hvor der i første omgang tilbydes virtuel konsulenthjælp. Afhængig af behovsafklaringen vil du herefter have mulighed for at modtage yderligere 50 timers hjælp, så snart konsulenterne kan være til stede i virksomheden. 

> DU FINDER AL INFO OM GENSTARTNU HER

Relevante nyheder