Bliv medlem

Som medlem af Gulvbranchen får du netværk, viden og rådgivning.

Gulvbranchen er et stærkt fagligt fællesskab for leverandører og entreprenører. Du får hos os en faglig ekspertise i gulve, materialer, vedligeholdelse og lægning.

Du bliver desuden del af et stort og stærkt fagligt netværk med ydelser, rådgivning og viden, der understøtter din hverdag.

Se kontigentsatser her eller læs mere om Gulvbranchen, Gulvsektionen og Gulvbranchens Vådrumskontrol nedenfor.

Gulvbranchen

Som medlem af Gulvbranchen får du adgang til et stort fagligt netværk og den nyeste viden indenfor gulve.

Medlemskab af Gulvbranchen er en blåstempling af din virksomhed, som en leverandør af gulvlæggeropgaver. Dine kunder kan føle sig sikre på, at du udfører arbejdet i overensstemmelse med gældende regler og forskrifter.

Se hvorfor du skal blive medlem af Gulvbranchen

Download (pdf)

Gulvsektionen

Hvis du vil have adgang til juridisk bistand og rådgivning indenfor arbejdsgiverrelaterede spørgsmål som f.eks. løn, barsel og ferie med mere, så kan du med fordel melde dig ind i Gulvsektionen.

Gulvsektionen er arbejdsgiverforeningen, der varetager branchens overenskomster, prisdannelse, uddannelse, arbejdsmiljø og sunde arbejdsforhold. Et medlemskab af Gulvsektionen er samtidig en adgangsbillet til de dygtige rådgivere, som denne arbejdsgiverorganisation stiller til din rådighed.

Se hvorfor du skal blive medlem af Gulvsektionen

Download (pdf)

Gulvbranchens Vådrumskontrol (GVK)

Som medlem af GVK giver du kunden sikkerhed for, at dit arbejde bliver udført i henhold til alle gældende regler. Det er en kvalitetssikring som du kan bruge i din markedsføring og som garanti for at de arbejde er udført korrekt både med hensyn til udførelse og materialer.

Kunderne kan indbringe evt. klager for Byggeriets Ankenævn med henblik på juridisk behandling af en klage. Det er en yderligere garanti for dine kunder som herved trygt kan lægge opgaverne i dine hænder.

Læs mere om GVK

Claus Christian Jensen

Claus Christian Jensen

Chef for Gulvbranchen og Altanvirksomheder

Kim Risgaard Sildorf

Kim Risgaard Sildorf

Chefkonsulent

Mona Kristensen

Mona Kristensen

Sekretær