21.01.22 Gulvbranchen Nyheder

Starter dagen med fælles morgenmad

Er det en gulvvirksomhed eller en fanklub for Liverpool? Vi kommer næsten i tvivl, da vi på turen rundt til medlemmerne træder ind virksomheden Kim Gulvmand i Tilst ved Aarhus.

Væggene er prydet med trøjer og halstøjklæder fra fodboldklubben, der er Kim Fiskers store passion. Liverpools stadion har da også flere gange været målet for firmaturen.

Fortæl om din virksomhed

Jeg startede min karriere i 1985 hos Niels Peter Hummel, og i 2004 blev jeg selvstændig. Siden har jeg opbygget en virksomhed, der nu tæller 12-14 medarbejdere. Som så mange andre begyndte jeg i en kælder, men nu er vi i et nyt flot hus tæt på Gammel Viborgvej, hvor vi flyttede ind i februar 2020. Her er forholdene og placeringen helt optimal. Vores kunder fordeler sig med 80 procent på erhverv og 20 procent på private.

Min bror Per og jeg er et godt team, og min kone arbejder også i virksomheden. Generelt har vi lidt af en familieånd i virksomheden. Kl. 7 hver morgen spiser vi morgenmad sammen, inden arbejdsdagen begynder. Vi ser også tit fodbold sammen i virksomheden i weekenden. Vi har en ”spirit”, som motiverer alle.

Hvad oplever du lige nu?

Der er en kamp om kvalitet versus pris. Mange gange går det for hurtigt, er for billigt, og arbejdet er ikke altid fagligt godt nok. Flere og flere kunder begynder dog også at vælge kvalitet uden at kigge på prisen. Men der er også kunder, hvis forventninger er helt urealistiske.

Et gulv kan være så meget – så det er vigtigt, at der en god dialog med kunden. Medarbejderne skal være dygtige til at sælge den bedste løsning.

Vi prioriterer de sjove og specielle opgaver, som også motiverer medarbejderne mere og frembringer faglig stolthed.

Hvad får du ud af dit medlemskab af Gulvbranchen?

Jeg har ikke tid til at gå til generalforsamlinger, men jeg følger med i branchen ved at læse nyhedsbreve og Magasinet Gulv. Jeg har et godt netværk blandt kollegaerne, som bl.a. er skabt gennem ture med andre medlemmer.

Relateret indhold