06.04.22 Gulvbranchen Nyheder

Dynamisk duo i Rødovre

Frenning Gulve ligger midt i Rødovre og styres af Mads Reippurt Pedersen og Kristian Frenning Sørensen.

Mads og Kristian er et stærkt makkerpar, der supplerer hinanden formidabelt. Kristian tager sig af arbejdet ude hos kunderne, mens Mads arbejder med at udvikle og drifte virksomheden. Deres passion for firmaet skinner tydeligt igennem, og der er stor respekt for hinanden og de enkelte arbejdsopgaver. I Frenning Gulve er kvalitet i højsædet. Man skal levere det bedste håndværk hver gang for kundernes skyld.

Mads og Kristian startede Frenning APS sammen i 2016. I dag er der 7 ansatte og drømme om at ansætte flere. For der er masser af opgaver, men alt for få gulvlæggere at ansætte til at løse de mange spændende gulvopgaver.  Heldigvis har de mange talentfulde lærlinge, som de går op i at klæde på til jobbet som gulvlægger og gerne ansætter, hvis kompetencerne er til det. Lærlingeindsatsen er vigtig for dem begge to. Det er vigtigt at være en moderne virksomhed, hvor medarbejderne føler sig ordentlig behandlet. Og medarbejderne må gerne være komme fra deres eget kuld, så man jo lært dem alt, de skal kunne vide.

Mads og Kristian ville gerne, at der var en skole på Sjælland, som tilbød gulvlæggeruddannelsen. Det ville gøre det lettere at skaffe arbejdskraft i hovedstadsområdet.

Generelt bruger firmaet rådgivning fra brancheforeninger, når de har spørgsmål om personale eller andet. De får Magasinet Gulv og nyhedsbrev. De holder sig orienteret, men ville gerne have mere tid til at dyrke fx gå-hjem-møder og generalforsamlinger. Det er der ikke tid til nu. De bakker også op om GVK, da det giver en fælles standard for kvalitet i branchen, men hvis det virkelig skal rykke, så skal det være et krav at folk har en GVK certificering for at udføre vådrum. Vi skal gå fra bør til skal – og det vil give god mening for alle.

Claus Christian Jensen

Claus Christian Jensen

Chef for Gulvbranchen og Altanvirksomheder

Relateret indhold