Gulvsektionens bestyrelse

Gulvsektionen
06.09.22 Gulvbranchen Nyheder

We want you!

Gulvsektionens bestyrelse er åben for optagelse af nye medlemmer. Vi har spurgt Henrik Ancher fra AG Gulve, hvorfor bestyrelsesarbejde betaler sig for dig og din virksomhed.

Hvorfor engagere sig i bestyrelsesarbejdet?

Du får den nyeste viden om branchen, et stærkt netværk og indflydelse på fremtiden. I Gulvsektionens bestyrelse sidder vi med overenskomstforhandlingerne, giver input til undervisningen på Gulvskolen og hjælper med at tiltrække talenter til branchen. Vi er også meget engagerede i afholdelsen af Skills. Kort sagt: Vi sætter Gulvbranchen på Danmarkskortet. Det er super spændende.

Hvor meget tid bruger du på bestyrelsesarbejdet?

Vi har 5-6 møder årligt og så Generalforsamlingen, hvor vi har en faglig dag inden. Under Covid-19 er vi blevet gode til at holde flere online møder, så jeg vil tro, at jeg bruger et sted mellem 40 og 50 timer årligt på bestyrelsesarbejdet.

Hvad får du ud af bestyrelsesarbejdet?

Da jeg startede med bestyrelsesarbejdet, var det en virkelig god og hurtig vej ind til at forstå branchen og lære mine kolleger at kende. Jeg har fået meget stærke faglige kompetencer af bestyrelsesarbejdet. Gulvbranchen og Gulvsektionen er meget professionelle brancheforeninger med nogle yderst kompetente medlemmer, så du lærer meget om, hvad bestyrelsesarbejde går ud på. Det er godt for din videre karriere.

Er du vores nye bestyrelsesmedlem?

Gulvsektionen har åbnet for optag af nye bestyrelsesmedlemmer. Du får et årligt vederlag for at sidde i bestyrelsen og omkostninger til transport dækket. Ring til Claus Christian Jensen for flere informationer på tlf.: 2553 6267

Relateret indhold