14.03.23 Gulvbranchen Nyheder

Direktør kom over på den anden side

Jimmy Kahl er oprindeligt uddannet murer og bygningskonstruktør, og derfor stod en karriere i gulvbranchen måske ikke ligefrem skrevet i kortene. Men interessen for salg og fugefrie gulve, har udmøntet sig i en flot karriere på leverandørsiden med ansættelser i både Ardex, Sika og senest i Mapei.

Da Neo Coating, som er en udførende gulvvirksomhed, i 2021 var på udkig efter en stærk lederprofil til at bringe virksomheden sikkert ind i næste fase af sin udvikling, valgte Jimmy Kahl at sige ja tak til udfordringen og ”komme over på den anden side”. Jimmy overtog roret fra Thomas Kjeldgård, som er fortsat i bestyrelsen og indtrådt som administrerende direktør i EPI Danmark A/S.

Som certificeret EPI Partner råder Neo Coating over et lyst og moderne showroom i Valby, hvor kunderne kan se og mærke de forskellige epoxy- og polyurethangulve i fuld størrelse. Showroomet rummer også andre firmaer, som fremviser deres produkter. Det betyder at kunderne kan blive inspireret og se deres gulvløsninger i et bredere perspektiv sammen med både trægulve, køkken, støjdæmpende lofter, belysning, elstik og radiatorer. Showrummet bruges også jævnligt til netværksmøder, hvor blandt andet arkitekter, bygherrer og slutbrugere bliver inviteret indenfor for at få inspiration og netværke.  

Coach og ISO-certificering

Neo Coating har en ambition om at være branchens bedste arbejdsplads, og derfor er der også lagt en målrettet plan for at sikre løbende udvikling af alle medarbejdere. Som en del af planen har virksomheden ansat en coach, som arbejder med alle 15 ansatte.

Coachen sikrer, at firmaets medarbejderprofiler passer sammen, at medarbejderne hele tiden udvikler sig og styrker deres menneskelige og faglige kompetencer. Arbejdsmiljø er en mærkesag for Neo Coating, og man fornemmer stoltheden over at være ISO 45001certificeret. Der følges hele tiden op på arbejdsmiljøet, og hver måned kommer en ekstern arbejdsmiljøkonsulent forbi for at tage temperaturen på arbejdsmiljøet og komme med forslag til forbedringer.

Jimmy blev hentet ind til Neo Coating for at udvikle arbejdsgangene og firmaets profil. Det var også det, der tændte ham ved jobbet. Han lægger vægt på, at kunderne er tilfredse og vender tilbage. For ham er det vigtigt, at firmaet ikke bare leverer et gulv, men også giver en oplevelse af tryghed, service og faglighed. Neo Coating arbejder med begrebet højkravskunder, som dækker over det segment, der kræver ekstra høj kvalitet og stram styring – det er her vi vil være siger Jimmy.  

Jimmy er aktiv i det fagtekniske udvalg for fugefrie gulve, hvilket giver et godt netværk. Han har et stort ønske om, at branchen bliver bedre til at samarbejde og ikke kun ser hinanden som konkurrenter, men også som kollegaer. Der er nok gulve til alle og uanede muligheder, hvis vi bliver bedre til at tænke nyt og lære af hinanden, som han siger.

 

Relateret indhold