18.03.24 Gulvbranchen Nyheder

Lambæk Gulve åbnede ledelsen op

Anis Lambæk har drevet Lambæk Gulve i mere end 20 år. For nogle år siden inviterede han flere af medarbejderne ind i ledelsen for at skabe et dedikeret ledelsesteam. Strategien har givet pote i virksomheden, der i dag beskæftiger 40 ansatte.

Centralt i Ishøj ligger Lambæk Gulve. Virksomheden har mere end tyve år på bagen og drives af Anis Lambæk, der begyndte som selvstændig ti år efter, han var udlært. Siden den spæde start har Anis taget flere af sine medarbejdere ind som partnerne i virksomheden, så de deler hans interesse for fremdrift og bundlinje. Strategien har virket, og i dag har Lambæk Gulve 40 ansatte.

Branchen skal sælge sig selv

Anis er en dedikeret gulvmand, som interesserer sig for udviklingen af branchen og har tre lærlinge ansat. Men det er ikke altid nemt at finde de rette kandidater. Anis mener, at branchen skal blive bedre til at sælge sig selv, for der er meget at komme efter for de unge. Hvis de vælger gulvet til, får de et selvstændigt, alsidigt og fagligt udfordrende job.

I Lambæk Gulve er forretningen fokuseret på erhvervskunder. De dækker mange større opgaver indenfor gulvlægning på hele Sjælland og samarbejder ofte med andre gulvfirmaer om at løse store opgaver for kunder som Novo, Danske Bank og sygehuse i regionen.

Privat bor Anis i Sverige og har to børn. Han er aktiv i Gulv-golf-klubben og tager gerne på ski flere gange sydpå, hvis det er muligt.

Relateret indhold