31.05.22 SBA Nyheder

Servicenormen – ordentlighed hele vejen rundt

Så er kampagnen for Servicenormen lanceret. Servicenormen er SBA-medlemsvirksomhedernes garantimærke for ordentlighed.

Alle medlemmer af SBA skal opfylde Servicenormen. Og de bliver løbende auditeret af Dansk Standard om, hvorvidt de lever op til Servicenormens betingelser omkring bl.a. overenskomstmæssig aflønning, økonomiske attester, kvalitetssikring og miljøledelse. 

En mærkning, som er til glæde og gavn hele vejen rundt: For branchens ansatte, branchens kunder og branchens medlemmer. Derfor sætter vi en ny kampagne i søen, der skal give kendskab til, hvordan vi i servicebranchen sætter standarden for seriøs service. Det er noget, vi alle kan være stolte af!

Hvad går kampagnen ud på?
Vi har udviklet forskellige film, der fortæller om branchens svar på ordentlig service og ordentlige arbejdsforhold. Det garanterer Servicenormen.

Kampagnen henvender sig både til indkøbere og jobsøgende. Og vil køre som sponserede opslag og annoncer på Facebook, LinkedIn og Google banner frem til sommerferien.

Vi vil med kampagnen vise, hvorfor det er vigtigt for både indkøbere og jobsøgende at kigge efter virksomheder med Servicenormens mærke. At vi mener det seriøst, når vi siger, at vi leverer Seriøs Service.

Se filmen her eller besøg hjemmesiden www.seriøsservice.dk.

Emil Knudsen
Skrevet af:

Emil Knudsen

Relateret indhold