03.05.23 Træsektionen Nyheder

Ny branchevejledning om arbejde på tage – deltag i webinar

Så er Branchefællesskabet for Arbejdsmiljø i Bygge og Anlæg klar med ny branchevejledning om arbejde på tage Ved arbejde på tage kan der være risiko for at falde ned fra eller gennem taget. BFA Bygge og Anlægs nye ”Branchevejledning om arbejde på tage” beskriver, hvordan I kan arbejde sikkert på tage. Vejledningen er opbygget, så den viser forskellige arbejdssituationer på taget, og den viser konkrete løsninger.

Skriftlig risikovurdering
I vejledningen kan I se, hvornår I skal lave en skriftlig risikovurdering. I et bilag til branchevejledningen er der et skema, som kan anvendes til den skriftlige risikovurdering.

Læs mere og kom til webinar
Den nye branchevejledning om arbejde på tage findes her: Branchevejledning om arbejde på tage - bfa-ba.dk

Brancheservicecenter Byggeri, arbejdsmiljø og Byggeriets Arbejdsmiljøbus afholder webinar om branchevejledningen den 25. maj kl. 15-16. Vi vil gennemgå hvilke regler der gælder er ved de forskellige hældningsgrader på taget og viser konkrete eksempler på, hvordan arbejde på tage kan foregå sikkert og sundt.

Hvis du ikke har mulighed for at deltage, vil webinaret bliver optaget og kan tilgås efterfølgende.Tilmelding til webinaret er her:

Tilmelding
Tilmelding til webinaret her:
Webinar om Branchevejledning om arbejde på tage (danskindustri.dk)

 

Relateret indhold