Medlem af VKH

Et medlemskab i VKH gør det lettere at danne sig et overblik over relevante faglige områder. Som medlem har du direkte adgang til specifik vejledning om lovgivning, miljø- og allergimærkning samt deltagelse i fagspecifikke netværk.VKH bistår foreningens medlemmer inden for områderne kemi-, arbejdsmiljø- og miljølovgivning. VKH er desuden en naturlig høringspart og samarbejdspartner for branchens væsentlige interessenter såsom myndigheder, certificerende organisationer, forskningsinstitutter og branche- og fagforeninger.

 1. Få adgang til viden

  Vi er eksperter i brancherelevant lovgivning og regulering inden for kosmetik, vask- og rengørinsmidler. Et medlemsskab i VKH gør det lettere at danne sig et overblik over relevante faglige omårder. Som medlem har du direkte adgang til specifik vejledning om logivning, miljø- og allergimærkning samt deltagelse i fagspecifikke netværk.
 2. Få indflydelse i Danmark og EU

  VKH har fokus på klar kommunikation og politisk markering. Vi er en central høringspart ved brancherelevante tiltag både i Danmark og EU. VKH's interessevaretagelse sker gennem deltagelse i en række netværk, strategiske alliancer og grupper. Samtidig deltager vi i de aktuelle politiske debatter og giver derved branchen en fælles stemme i offentligheden og medier.

   

 3. Udvid dit netværk

  Gratis deltagelse i VKH's ekspertnetværk. Netværket fokuserer på videndeling og skaber et rum, hvor medarbejdere fra medlemsvirksomheder fastlægger fælles holdninger, fortolkninger og indspil til nye tiltag. Vi diskuterer emner af fælles interesse inden for lovgivning og regulering, allergi- og miljømærkerne, leverandørnetværk m.m.

  I tillæg til VKH’s eget netværk får du som medlem af DI desuden adgang til en række andre relevante netværk knyttet til DI miljø.

 4. Indgå i et grønt fællesskab

  Medlemskabet hos Brancheforeningen VKH giver adgang til et fællesskab blandt danske producenter af miljøvenlige og sundhedsrigtige kosmetiske produkter samt vaske- og rengøringsmidler.

  Medlemskabet hos Brancheforeningen VKH giver adgang til et fællesskab blandt danske producenter af miljøvenlige og sundhedsrigtige kosmetiske produkter samt vaske- og rengøringsmidler. Brancheforeningen VKH er afsender af positive budskaber omkring miljø og sundhed, og medlemmerne arbejder målrettet omkring miljøet og sundhed i hele leverandørkæden.

  Som en del af dit VKH medlemskab får du direkte adgang til miljørådgivning og mulighed for tæt dialog med de kompetente myndigheder indenfor kosmetik og biocidlovgivningen.

 5. DI - Tilbud og service

  DI tilbyder personalejuridisk rådgivning og bistand, samt service indenfor internationale aktiviteter, produktivitet, kompetenceudvikling og meget andet.