07.03.22 DI Pressemeddelelse

Hvordan løser vi manglen på medarbejdere hos SMV’erne?

Op mod 400 ejerledere og direktører mødes på landets største konference for de små og mellemstore virksomheder – SMV Dagen 2022. Sammen med politikere og eksperter skal de på dagen drøfte, hvordan vi løser de problemer, som SMV’erne har med at skaffe de medarbejdere, som de har brug for.

Pressen inviteres til

SMV Dagen 2022 – Arbejdskraft på hovedet,

torsdag den 10. marts fra kl. 13.30-17.00,

online, i København, Svendborg og Nørager på Norddjurs.

Som noget nyt i år finder konferencen sted tre forskellige steder i landet - i Industriens Hus i København, hos virksomheden SBS Friction i Svendborg, hos virksomheden L-tek i Nørager og hele konferencen kan følges live på nettet.

Øjebliksbillede fra Ukraines erhvervsliv

Konferencen finder sted, mens Ruslands invasion af Ukraine stadig foregår, og det sætter naturligvis også præg på SMV Dagen. I en video på konferencen giver Director General Ruslan Illichov fra Dansk Industris søsterorganisation Federation of Employers of Ukraine et øjebliksbillede fra det krigshærgede land.

Blandt de øvrige indslag på SMV Dagen 2022 er adm. direktør Palle Martin fra virksomheden L-tek, som fortæller, hvordan FN’s Verdensmål bl.a. kan bruges som middel til at tiltrække og fastholde de rigtige medarbejdere.

Hvordan kan virksomhederne undgå, at medarbejderne bliver snuppet af konkurrenterne? Det fortæller headhunter Rikke Dolberg, Unique Human Capital, om.

Internationale medarbejdere

Hvordan gør vi Danmark til et attraktivt land at bo og arbejde i som international medarbejder? Det er temaet for en af dagens paneldebatter – her deltager Birgit S. Hansen, borgmester i Frederikshavn Kommune og medlem af KL's bestyrelse, Helle Popp Pobach, direktør hos Bobach Stålentreprise og Hans Østergaard, som er borgmester i Ringkøbing-Skjern kommune.

På talerstolen er også en af løverne fra tv-programmet Løven Hule, Mia Wagner, Co-Founder og Investor, Nordic Female Founders.

På SMV Dagen overrækkes også DI’s Initiativpris 2021 til en SMV, som har taget nye initiativer sidste år, som kan være til inspiration for andre virksomheder og ledere.

Læs mere og se hele programmet her

Tilmeldinger fra pressen og yderligere oplysninger: presserådgiver Bo Hjuler, tlf. 2328 4912, e-mail boh@di.dk

Bo Hjuler

Bo Hjuler

Presserådgiver, journalist

  • Direkte +45 3377 3819
  • Mobil +45 2328 4912
  • E-mail boh@di.dk

Relateret indhold