UDGIVELSE: juli 2020

Skabelon til ansættelsesaftale - overenskomster

10.07.20

Opdateret med særlige ændringer

Vi har opdateret Ansættelseskontrakt - overenskomster med to nye skabeloner for ikke-funktionærer omfattet af henholdsvis Landsoverenskomst for butikker samt Overenskomst for Handel, Transport og Service. Skabelonerne til funktionærer på de to nævnte overenskomster samt for Overenskomst for Tekniske Funktionærer ligeledes blevet opdateret.

Beskrivelse

Benyt DI's skabelon, når I skal ansætte en medarbejder omfattet af overenskomst.

Når du har valgt den relevante overenskomst, guider formularen dig igennem forskellige svarmuligheder, så aftaleteksten indeholder netop de afsnit, I skal bruge i ansættelsessituationen.

Skabelonen sørger for, at ansættelsesaftalen altid vil være bygget op, så den overholder overenskomstens krav, relevant lovgivning og kun foreslår kun de øvrige vilkår, som er relevante på det pågældende overenskomstområde.

For Industriens Overenskomst og ATL-overenskomsten kan du vælge, om der foruden den danske aftaletekst skal genereres en engelsk version af aftalen.
For Industriens Overenskomst er der nu mulighed for at vælge en engelsk ansættelseskontrakt alene.

På ATL-overenskomsten kan du vælge, om der foruden den danske aftaletekst skal genereres en engelsk version af aftalen.

OBS. Vær opmærksom på, at ansættelsesbeviserne på overenskomst er godkendt mellem overenskomstparterne, og at der derfor ikke er mulighed for at ændre i opsætningen.

For medlemmer

For medlemmer

Du skal være logget ind for at få adgang til siden

Log ind Opret bruger