DI i Tyskland

Fra vores lokale kontor i Tyskland kan DI supportere med et bredt udvalg af services, såsom selskabsetablering, rekruttering, administration og meget mere.

Kontakt os

Sikker og hurtig opstart på det tyske marked

International ekspansion kan være en kompleks proces. Med DI’s lokale tilstedeværelse i Berlin har vi praktisk viden og erfaring med det tyske marked. Vi tilbyder et bredt udvalg af services, og kan blandt andet varetage lokal rekruttering af medarbejder, udarbejdelse af ansættelseskontrakt, selskabsetablering og meget mere.

 1. Virksomhedsetablering

  Procedurerne vedrørende etablering af selskab i Tyskland adskiller sig fra Danmark. Med DI får du hjælp til hele processen, og du får samtidig adgang til DI’s netværk af dedikerede advokater og bankforbindelser, der har forståelse for de lokale regler og lovkrav.

 2. Rekruttering

  Med lokal tilstedeværelse og forståelse for markedet kan DI facilitere den indledende screening af ansøgere, rekruttere og ansætte jeres næste medarbejder. Vi kan også håndtere jeres personalejuridiske opgaver.

 3. Lokale kontorfaciliteter

  Med kontor centralt beliggende i Berlin kan dine medarbejdere få fast kontorplads hos DI og vil derigennem blive en del af et bredt netværk.

 4. Selskabsadministration

  I forbindelse med etablering af virksomhed i Tyskland kan DI varetage jeres lønadministration. Med afsæt i de tyske regler og lovkrav sikrer vi håndteringen af dokumentation, compliance, regnskab mm.

 5. Markedsanalyse

  Få afdækket markedspotentialet for din virksomhed i Tyskland, igennem markedsanalyse af kunder, konkurrenter, leverandører m.fl. Analysen tager afsæt i de regionale forhold, der kan være relevante for lige præcis jeres virksomhed i Tyskland.

 6. Partnersøgning

  Med lokal tilstedeværelse i Tyskland og et bredt netværk kan DI finde den rigtige partner til din virksomhed. Fra distributører til konsulenter hjælper DI med at matche jeres behov, og klæder dig samtidig på til dit møde med den tyske forretningskultur.

Analyser om Tyskland

Hans Wicks

Hans Wicks

General Manager, DI Germany

Johanne Castillo Bro

Johanne Castillo Bro

Office Manager, Research Assistant