Skræddersyet forløb

Rekruttering i udlandet

Rekruttering i udlandet er en service til virksomheder, der ønsker hjælp til rekruttering af medarbejdere, der skal være tilstede på lokalt på et udenlandsk marked.

Nøglen til succes for alle virksomheder er at kunne tiltrække, ansætte og fastholde folk med de kompetencer virksomheden har brug for. Det er i stigende grad svært at lokalisere og fastholde de rette ansatte i et konstant foranderligt miljø. Kendskab til de lokal forhold er derfor utrolig vigtig. Med hjælp fra DI til rekruttering i udlandet får du adgang til vores netværk, viden om kultur og lokale forhold.

DI har erfaring med at finde de rigtige lokale medarbejdere, der kan repræsentere og udvikle netop din forretning i udlandet. Vi forstår jeres virksomhed og branche og hjælper med screening og sparring igennem hele rekrutteringsprocessen frem til ansættelse af den valgte kandidat.

Du kan få hjælp til:

  • Jobopslag: DI kan hjælpe med at udforme jobopslag.
  • Rekruttering og screening: DI kan hjælpe med selve rekrutteringen og screening af kandidater. DI kender de lokale forhold og taler det lokale sprog, hvorfor det er muligt at rekruttere dansktalende, engelsktalende og lokale medarbejdere.
  • Lokale forhold og kultur: DI kender de lokale forhold, og kan derfor også give input om lokale kontrakt-, løn- og ansættelsesforhold. Du undgår de klassiske faldgruber.
  • Sparring: DI kan tilbyde sparring igennem hele rekrutteringsprocessen.

Hvorfor vælge DI?

  • Lokal ekspertise: DI har lokal tilstedeværelse og ekspertise i flere lande. Vores lokale eksperter guider dig til at træffe de bedste valg.
  • Professionel service: Du får adgang til DI’s eksperter og netværk indenfor jura, skat og administration, som har stor erfaring med at hjælpe danske virksomheder med at etablere sig i udlandet.
  • Hurtig og sikker opstart: Du sparer tid og penge ved at lade DI tage sig af alt det praktiske, så du kan komme hurtigt og sikkert i gang.
  • Netværk og viden: Du kan møde andre danske virksomheder i det nye land og få indsigt i de lokale markedsforhold.

Nogle services er ikke tilgængelige i alle lande. I de tilfælde, hvor vi ikke kan yde hjælp, kan vi henvise til betroede samarbejdspartnere.

Lignende forløb

Pernille Nørgaard Boris

Pernille Nørgaard Boris

Konsulent

Mikkel Larsen Tolstrup

Mikkel Larsen Tolstrup

Chef for DI International Business Development

Per Ulrik Galindo Andersen

Per Ulrik Galindo Andersen

Chefkonsulent