DM i Skills 2022 – kom og vær med!

Den 28.-30. april dyster Danmarks allerdygtigste håndværkere. Hele 300 unge vil kæmpe inden for 48 forskellige fag om at blive landets bedste. Det sker i Høng, og DI Lærepladsfællesskabet er med. Find os i hal 5, stand 3012

Besøg vores stand på Skills

Tag en virtuel rundtur på Danmarks forskellige lærepladser, og se hvad en værktøjsmager, struktør eller lastvognsmekaniker laver.

Hos os kan du opleve:

En kæmpe skærm

... hvorpå der er en animeret by fyldt med liv, industri og byggeri. Byen vil samtidig synliggøre mange af de DI-medlemsvirksomheder, der uddanner.

Autentiske videofortællinger

... med unge lærlinge og elever fra forskellige DI-medlemsvirksomheder. Her vil vi fremhæve, at det at tage en erhvervsuddannelse betyder spændende arbejdsopgaver, gode kolleger og vigtige, faglige såvel som personlige erfaringer. Vi vil visualisere, at rigtig mange virksomheder løfter et uddannelsesansvar og med stolthed uddanner lærlinge og elever.

Virtuelle påklædningsdukker

... som gør det muligt for de unge at afprøve forskellige fagidentiteter, som de kan tale og læse mere om efterfølgende både med vennerne på vej hjem i bussen eller over aftensmaden med mor og far.

Kahoot-konkurrencer

... hver time, hvor de besøgende kan dyste i sjove fakta om de faglige uddannelser og vinde fine præmier.

DI's medlemsvirksomheder er med på Skills

DI’s medlemsvirksomheder tager et stort uddannelsesansvar og bakker op om Skills år efter år. Dette engagement skal værdsættes og synliggøres. Derfor har vi i år tilbudt medlemmer af Læreplads-fællesskabet at få deres logo på vores 10 X 2,5 meter store skærm.

Samtidig har vi lånt syv lærlinge fra forskellige medlemsvirksomheder, som står klar til at fortælle andre unge om deres uddannelsesvalg, læreplads, karriereplaner og fritidsinteresser – og alt derimellem.

Vi glæder os til at se jer i hal 5, stand nr. 3012

Lille virksomhed slår alle Skills-rekorder

Line Stentoft Andersen

Line Stentoft Andersen

Chef for DI Lærlingeindsatsen & DI Global Talent & Mobility

Kristian Hougaard Frederiksen

Kristian Hougaard Frederiksen

Konsulent

Jakob Johannes Andersen Kjærside

Jakob Johannes Andersen Kjærside

Konsulent

Heike Hoffmann

Heike Hoffmann

Chefkonsulent