22.05.19 Vi rådgiver dig Nyheder

Nyt netværk: Kom i gang med FN's verdensmål

Dansk Industri har etableret et nyt netværk, der hjælper medlemmerne i gang med FN’s verdensmål. Målet er at anvende Verdensmålene til at skabe værdi, omsætning og resultater på bundlinjen. Vi kan hjælpe jeres virksomhed med at bruge bæredygtighed og Verdensmålene som en strategisk del af forretningen.

Verden er under enorm forandring, og Verdensmålene er de første redskaber, der tager fat i globale udfordringer som klimaforandringer og ressourceknaphed. DI har udviklet en værktøjskasse, der hjælper virksomhederne med at komme i gang med FN’s verdensmål.

”FN’s Verdensmål har ændret vækstbegrebet og sat nye spilleregler for organisationer og ledere. Med DI’s nye netværk om Verdensmålene sikrer vi, at DI’s medlemsvirksomheder får inspiration, konkrete værktøjer og sparring med andre, så vi sammen kan omsætte Verdensmålene til en bæredygtig forretning”, siger Kinga Szabo Christensen, chef for ledelsesudvikling i DI.

Få indsigt og sparring

På netværksmøderne får du indsigt i de 17 verdensmål og forståelse for, hvilke forretningsmuligheder der er for din virksomhed. Netværket er for alle brancher og alle virksomhedsstørrelser. Fællesnævneren er interessen for at forstå verdensmålene som strategisk ramme for kerneforretningen.

Det handler om at skabe resultater med bæredygtig forretningsudvikling.

  • Du får inspiration, viden og konkrete værktøjer fra eksperter til selv at komme i gang i din virksomhed.
  • Du får indblik i, hvordan andre virksomheder benytter verdensmålene som drivkraft for innovation og forretningsudvikling.
  • Du får mulighed for sparring med eksperter og andre ledere og specialister i netværket.

Fakta

Du kan tilmelde dig DI’s netværk for verdensmål og strategi allerede nu. Der afholdes årligt seks møder i netværket fra kl. 10.00-15.00 på en virksomhed. Prisen for seks møder og et årsmedlemsskab er 6.600 kr. ekskl. moms.

Netværket er åbent for ledere og specialister fra DI’s medlemsvirksomheder. Der er mulighed for at tilmelde flere deltagere pr. virksomhed i netværket.

Du kan finde mødedatoer på vores hjemmesideTilmelding kan ske igennem Anne-Louise Graves Sandby-Møller på algs@di.dk eller 2670 0636.

Anne-Louise Graves Sandby-Møller
Skrevet af:

Anne-Louise Graves Sandby-Møller

Fandt du ikke svar?
Få hjælp
Skriv til vores eksperter

Her kan du stille dine personalejuridiske spørgsmål. Når du har udfyldt og sendt formularen, bliver din sag oprettet hos den rette ekspert, som kontakter dig telefonisk eller på e-mail hurtigst muligt.