08.09.22 Vi rådgiver dig Nyheder

Inspirationstur til New York City

Dansk Industri og Udenrigsministeriets Trade Council inviterer til eCom Masterclass i New York fra den 17. til 20. april 2023 samt en forberedende workshop i København den 2. marts 2023.

Bliv klogere på fremtidens cCommerce og få praktiske erfaringer med hjem!

Dansk Industri og Udenrigsministeriets Trade Council inviterer til eCom Masterclass i New York fra den 17. - 20. april 2023 samt en forberedende workshop i København den 2. marts 2023.

Turen går til USA’s eCommerce epicenter New York City, hvor fashion, beauty og lifestyle teknologi start-ups, møder big tech og corporate Amerika. Vi skal besøge førende spillere inden for eCommerce platforme og få indsigt i, hvad der venter forude inden for salg, markedsføring og logistik i eCommerce verdenen. Masterclassen har til formål at uddanne, inspirere og forberede danske virksomheder på internationalisering.

USA er verdens største økonomi og det andet største eCommerce marked i verden, hvilket gør det til et spændende eksportmarked for danske retail virksomheder. De amerikanske forbrugere er frontløbere i adoptionen af nye shoppingteknologier, og vi har derfor god mulighed for at lære fra USA. Ydermere er efterspørgslen på kvalitet og bæredygtige produkter stigende. Det giver god grobund for danske virksomheder, samt øget konkurrencefordel.

Om eCom masterclass

Pris
Prisen for eCom Masterclass er 13.000 DKK for én deltager og 18.000 DKK for to deltagere fra samme virksomhed.

Prisen inkluderer en heldags-workshop i København samt fire dages program i New York City. Oversøisk transport, samt kost og logi bestilles og betales af deltagerne selv.

Målgruppe
Målgruppen for deltagere i denne Masterclass er ledere i salg, eCommerce eller business development fra danske retail virksomheder der ønsker at internationalisere via online salgskanaler.

Tilmeldingsfrist
Der er et begrænset antal pladser til eCom Masterclass og tilmeldingsfristen er den 1. februar 2023.

Program temaer:

  • Business model innovation
  • New sales channels
  • Modern technology platforms
  • Future of retail and metaverse
  • Social commerce
  • Smart logistics

Er du interesseret?

Der er et begrænset antal pladser og tilmelding er åben nu. Du kan tilmelde dig direkte via dette link eller ved at kontakte Mie Bilberg på MLBI@DI.DK.

Hvis du er interesseret i at hente folderen, hvor du kan læse mere om inspirationsturen - så klik her.

Relateret indhold

Fandt du ikke svar?
Få hjælp
Skriv til vores eksperter

Her kan du stille dine personalejuridiske spørgsmål. Når du har udfyldt og sendt formularen, bliver din sag oprettet hos den rette ekspert, som kontakter dig telefonisk eller på e-mail hurtigst muligt.