04.08.21 Vi rådgiver dig Nyheder

SMV-leder: Får du nok ud af din bestyrelse?

Danske SMV’er kan gå glip af et kæmpe potentiale, hvis ikke de videreuddanner bestyrelsen. Få en stærk bestyrelse med DI’s bestyrelsesuddannelse.

Danske virksomheder har fokus på uddannelse af medarbejdere og ledere, men mange går i dag glip af et potentiale, hvis de ikke opkvalificerer virksomhedens bestyrelse. Bestyrelsen kan være en kæmpe ressource for dig som ejer eller medejer af virksomheden, men det kræver, at bestyrelsen har de rette kompetencer til at træffe gode beslutninger eller rådgive dig, når du står over for store udfordringer.  

Skaber din bestyrelse vækst?   

Der har længe været en tradition for, at bestyrelsen i små og mellemstore virksomheder primært samles for at godkende årsrapporten, men det er ved at ændre sig. Bestyrelsen har potentiale for at være en strategisk partner, der skaber vækst i virksomheden.  

Desværre har mange bestyrelsesmedlemmer ikke uddannelse indenfor virksomhedsdrift- og udvikling, og det er et tabt potentiale for virksomheden.  

Bestyrelsen som en aktiv partner  

DI’s bestyrelsesuddannelse får bestyrelsesmedlemmerne viden om alt det, de har brug for, for at kunne støtte dit arbejde som ejer, medejer eller direktør i virksomheden. De får en grundig introduktion til virksomhedens drift og økonomi samt deres egen rolle i virksomhedens strategi.  

På uddannelsen bliver bestyrelsen klædt på til at sparre med ledelsen, stille de rette spørgsmål, hjælpe ledelsen med at imødekomme megatrends i samfundet og imødekomme fremtidens nye markedsbehov.

Med DI’s bestyrelsesuddannelse kan du som ejer eller medejer af virksomheden sikre dig, at dine bestyrelsesmedlemmer bidrager med ny inspiration og giver dig den bedst mulige sparring og støtte i dit arbejde.  

Tatiana Schwartz
Skrevet af:

Tatiana Schwartz

Peter Larsen

Peter Larsen

Chef for Virksomhedsudvikling

  • Direkte +45 3377 4826
  • Mobil +45 2148 0080
  • E-mail plar@di.dk

Relateret indhold

Fandt du ikke svar?
Få hjælp
Skriv til vores eksperter

Her kan du stille dine personalejuridiske spørgsmål. Når du har udfyldt og sendt formularen, bliver din sag oprettet hos den rette ekspert, som kontakter dig telefonisk eller på e-mail hurtigst muligt.