Fremtidens Danmark

Erhvervslivets bud på fremtidens Danmark

DI’s 2030-plan er erhvervslivets bud på fremtidens Danmark. Et rigere, dygtigere, flittigere, grønnere og mere ansvarligt Danmark.

En plan der hjælper mere end 40.000 ud af passiv offentlig forsørgelse og ind på arbejdsmarkedet med et job at stå op til om morgenen. En plan der gør de fattigste rigere og giver alle danskere flere penge mellem hænderne. En plan der gør virksomhederne bedre i stand til at levere fremtidens løsninger til fremtidens udfordringer – lokalt og globalt, og hvad enten det er inden for klima, sundhed, fødevarer eller digitalisering.

Sammen skal vi gribe mulighederne og gøre Danmark til verdens bedste land – for borgere og for virksomheder.

Hvis vi skal finansiere og kunne levere et rigere og grønnere Danmark med konkurrencedygtige virksomheder og velfærd frem mod 2030, er der behov for at prioritere. Det kræver, at der kommer flere med i arbejdsfællesskabet, og at opgaverne løses klogere i det offentlige. Gennem de fire veje nedenfor sætter DI ambitiøse mål og viser med konkrete forslag, hvordan vi når dem, samtidig med, at der er styr på de offentlige finanser. Du kan se vores samlede regnestykke her.

Hent 2030-planen