Se hvad vi tilbyder

4 resultater

Internationalt

Danmark og dansk økonomi er afhængig af eksport og internationalt samarbejde, og danske virksomheder er mestre i international handel. Det skal vi gerne blive ved med at være. Det kræver fokus på internationalt samarbejde, international virksomhed og international arbejdskraft.

Derfor er DI Danmarks internationale erhvervsorganisation med blikket rettet mod hele verden. Vil du styrke dit fokus på at drive en international virksomhed? Skal internationalt samarbejde være en løftestang til vækst og balance i din forretning? Betyder en international virksomhed et behov for udenlandske medarbejdere? Så kan Di hjælpe dig.

DI udbyder kurser, netværk, events og uddannelser, som hjælper dig med at drive en international virksomhed. Vi har arrangementer både i ind- og udland og klæder dig på med inspiration, ny viden og værktøjer indenfor emner som eksport, EU, globalisering og udenlandske medarbejdere.

asdf asdf asd
KURSUS

Internationale ansættelser

  • 01. dec 2022
Pris fra 950 kr
KURSUS
DI Byggeri

Mandatory OHS training course (online-based)

  • 28. feb 2023
Pris fra 4.100 kr
KURSUS

Udstationeringer

  • 26. apr 2023
Pris fra 950 kr
NETVÆRK

HR-Netværk om Internationale Medarbejdere

Netværket er for dig, der vil holdes ajour med den nyeste lovgivning om personalejuridiske regler relateret til udenlandsk arbejdskraft i Danmark og...

Pris fra Gratis

Filtrer

Type

0 valgt

Tidspunkt

0 valgt