Set fra venstre: Tomas Breddam, borgmester Roskilde, Michael Baun Christensen, Managing Director Lyreco, Cecilie Lindkvist, prisvinder, Christoffer Wriedt, Chief Financiel Account Lyreco og Keld. G. Nielsen, næstformand DI Roskilde/Køge Bugt. Foto: Anders Hjorth Jensen/DI.

11.06.21 Regionalforeninger Pressemeddelelser

Prismodtager: En læreplads modner både fagligt og menneskeligt

Hun ankom som en ung, lidt genert, nybagt mor, men er gennem sin læretid vokset både personligt og fagligt. Hun er altid villig til at tage en ekstra opgave, hvis det hjælper hendes kolleger hos virksomheden Lyreco Danmark A/S i Roskilde. Og hun er ofte med til at give kollegerne et smil på læben. Det er grunden til, at Cecilie Lindkvist Nielsen vinder DI Roskilde/Køge Bugts Lærlingepris 2021.

- Stort tillykke til Cecilie Lindkvist Nielsen. Hun er med til at skabe en god arbejdsplads hos Lyreco. Cecilie er et fantastisk godt eksempel på, at man som person virkelig kan vokse med opgaven, når man får tildelt ansvar og selv klør på med energi og entusiasme. Vi har brug for lærlinge, der tør kaste sig ud i nye udfordringer, og som samtidig selv tager ansvar for egen læring. Det er til kæmpe gavn for lærlingen, men smitter også positivt af på virksomheden og dens kunder, siger formand for DI Roskilde/Køge Bugt, Jeanet Løgsted.

Hos Lyreco Danmark, der indstillede Cecilie til Lærlingeprisen, bliver der heller ikke holdt igen med roserne.

- Da Cecilie begyndte, var hun noget tøvende og spurgte gerne en ekstra gang fremfor at begå fejl. Men efterhånden, som hun fik opgaverne ind under huden, var hun ikke bleg for at kaste sig ud i nye opgaver -også på tværs af vores afdelinger. Hun er uden tvivl en holdspiller, der udviser stor arbejdsomhed, og hun har tilmed bidraget til udviklingen af nye metoder, som vi anvender den dag i dag, fortæller Christoffer Bleis Wriedt, Chief Accountant i Lyreco.

Cecilie Lindkvist Nielsen har gået på Roskilde Handelsskole, hvor hun gennemførte sin kontoruddannelse med speciale i økonomi og i øvrigt afsluttede med topkarakter. Hun har gennem sin læretid hos Lyreco Danmark arbejdet i alle virksomhedens finansfunktioner: Accounting, Payroll, Credit Management og Controlling.

- Cecilie har alle dage været en værdifuld medarbejder for os. Hun har blandt andet været med til at øge samarbejdet mellem accounting, indkøb og marketing ved at indgå konstruktive dialoger og søge sparring omkring faktura, kontrol og bogføring, siger Christoffer Bleis Wriedt, Chief Accountant i Lyreco.

Cecilie afsluttede sin læretid hos Lyreco 15. september 2020, og herefter fortsatte hun i yderligere to måneder i en delt funktion mellem finans og kundeservice, før hun påbegyndte sin anden barsel. Cecilie er nu klar til den næste udfordring i sin karriere, hvor vi er sikre på, hun vil være et stort aktiv for en kommende arbejdsgiver.

Lærlingeprisen blev uddelt 10. juni 2021 hos Lyreco Danmark i Roskilde, hvor Cecilie Lindkvist Nielsen modtog fortjent anerkendelse fra DI Roskilde/Køge Bugts næstformand Keld G. Nielsen , MD og finansdirektør hos Lyreco Scandinavia Michael Baun Christensen og Martin Buchtrup og mange kolleger hos Lyreco Danmark.

Fakta om lærlingeprisen

DI Roskilde/Køge Bugts Lærlingepris uddeles hvert år til en elev eller lærling, som i ekstraordinær grad har udmærket sig fagligt og kollegialt.

Årets vinder er fundet blandt lærlinge på DI’s mere end 786 medlemsvirksomheder i DI Roskilde/Køge Bugt.

Fakta om Lyreco Danmark A/S

Lyreco-koncernen er førende i Europa og verdens tredjestørste distributør af produkter og ydelser til arbejdspladsen.

Lyreco har været en privatejet virksomhed siden 1926 og har konstant tilpasset sig udviklingen på arbejdspladsen gennem et konstant fokus på at skabe den bedst mulige kundeoplevelse, stærke partnerskaber med anerkendte leverandører og effektiv logistik.

Koncernen har afdelinger i 25 lande i Europa og Asien og dækker yderligere 17 markeder på fire kontinenter gennem et netværk af distributionspartnere.

Lyreco har tradition for at tage et stort ansvar for at uddanne fremtidens faglærte. Der er i dag ansat 4 elever, der fungerer som en integreret del af hele virksomhedens organisation og kultur.

Anders Hjorth Jensen

Anders Hjorth Jensen

Chefkonsulent

  • Direkte +45 7216 0160
  • Mobil +45 2713 4989
  • E-mail aje@di.dk

Relateret indhold